DICE přibližuje planetu Sullust ve Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka DICE přibližuje planetu Sullust ve Star Wars: Battlefront

DICE přibližuje planetu Sullust ve Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Nový Battlefront bude vůbec první projekt z univerza Star Wars, který nám představí lávou a skálami prošpikovanou planetu Sullust. Také jsme se dozvěděli, že hra nabídne celkem dvanáct map.

Reklama

Fanouškům Star Wars nebude jméno planety Sullust jistě cizí. Koneckonců jsme ho mohli slyšet ve filmovém Návratu Jediho, jenomže jsme nikdy nevěděli, jak to na té planetě vlastně vypadá. První pohled nabídne až chystaný Star Wars: Battlefront od DICE a EA.

To, že se v novém Battlefrontu podíváme na Sullust, víme už od nedávného představení. V traileru jsme dokonce mohli vidět pár letmých záběrů na širé prostranství, kterému dominoval skalnatý terén prolezlý lávovými řekami. A dnes, v rámci oficiálního svátku Star Wars stanoveného na 4. května, jsme se o tomto novém zasazení dozvěděli trochu víc.

Design planety dost ovlivnila přítomnost sil Impéria a design Hvězdy smrti, který se promítnul do určitých struktur na planetě. Velkou inspirací pro vzhled povrchu planety byl přitom Island. Sullust byl pro vývojáře specifický případ, protože oproti Hothu, Endoru a Tatooine nemohli čerpat inspiraci z míst, kde byla natáčena filmová sága. Hledali proto místo, které vypadá jako jiný svět, a našli ho právě na Islandu.

Tvůrci měli přitom při tvorbě planety za cíl vyobrazit svět, který sice vypadá cize, ale zároveň působí dojmem, že by mohl opravdu existovat.

Společně s přiblížením Sullustu jsme se také dozvěděli, že Battlefront nabídne celkem dvanáct map. Dříve se spekulovalo o menším počtu, konkrétně o osmi, ale bude jich skutečně dvanáct. Mapy se samozřejmě budou lišit podle rozlohy i podpory jednotlivých herních módů.

„Některé mapy podporují naše velkolepé módy jako Walker Assault, zatímco jiné jsou ušité na míru skromnějším bojům na malou vzdálenost.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama