DICE přibližuje vlastní zápasy v Battlefieldu 3
Battlefield 3 Novinka DICE přibližuje vlastní zápasy v Battlefieldu 3

DICE přibližuje vlastní zápasy v Battlefieldu 3

Jan Kalný

Jan Kalný

6

Chtěli jste si vždycky vytvořit vlastní zápasy pro vaše přátelé nebo členy z nějaké čety? Pak neotálejte, protože již brzy (doufejme) se dostaví nová funkce na Battlelogu.

Reklama

Na Battlelogu je již nějaký ten pátek k nalezení takové hezké žluté tlačítko, v češtině na Battlelogu přeloženo jako "hry". To vám umožní vytvářet vlastní zápasy. Dovolí vám zápasit s vašimi přáteli nebo členy čet, vybrat nastavení pro zápas a koordinovat zápas i členy skrze všechny tři hlavní platformy.

Špatnou zprávou pro některé z vás je, že abyste si mohli zápas nastavit, musíte mít pronajatý server. Poté si stačí vybrat server, platformu, port na RCON a heslo.

V administraci pak budete nastavovat věci jako jméno serveru, čas zahájení, limit hráčů, mapy, nastavení friendly-fire, nastavení spectatora, nastavení regenerace zdraví, herní módy a mnoho dalšího. Po provedení akcí se jednoduše hráči dostaví v daný čas na daný server a rozjede se hra (poté, co budou hráči připraveni). Na konci každého kola se vám pak ukážou nejrůznější statistiky z dané hry, co jste hráli.

Datum spuštění této funkce do provozu je zatím neznáme, ale jedno víme jistě, Battlefield 3 a to hlavně čety, dostanou zcela nový rozměr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama