Digitální hry nebude možné sdílet s dalšími účty na Switchi
Novinka Digitální hry nebude možné sdílet s dalšími účty na Switchi

Digitální hry nebude možné sdílet s dalšími účty na Switchi

Michal Burian

Michal Burian

6

Původně se mělo za to, že to bude možné. Možná někdy v budoucnu.

Reklama

PlayStation 4 má jednu velkou výhodu, tou je možnost sdílet své digitální hry a předplatné PS Plus s dalšími účty na konzoli, kde je tento účet nastaven jako primární. Může to být klidně na jiné konzoli, ostatně využíváme toho v redakci. Původně se mělo za to, že to samé bude možné na konzoli Nintendo Switch. Bohužel tomu nebude, minimálně ne v době vydání.

Majitelé Switche tak nebudou moci své digitálně zakoupené hry na eShopu sdílet s dalšími účty. Podle vyjádření Nintenda na to nemá japonská společnost v současné době systém. Dokonce nenapadlo ani rozhodnutí, jak se k tomu Nintendo v budoucnu postaví.

Nintendo Switch vychází 3. března 2017.

Teď něco veselejšího. Nintendo si pochvaluje zájem nezávislých tvůrců o Switch. Díky tomu bude moci Nintendo nabídnout na Switchi zajímavé tituly, které mohou pomoci novému zařízení se prosadit na trhu. Ostatně na Switch vyjde kupříkladu Celeste, nový projekt autora TowerFall, Matta Thorsona. Hra dorazí v letošním roce na PC, PS4 a právě Switch. To samé dobrodružství Troll and I, to vyjde 24. března na PC, PS4 a Xbox One, Switch verze bude následovat během jara.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama