Díky komunitě můžete snadno upravit nastavení grafiky Zaklínače 3 nebo tvořit vlastní fotky
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Díky komunitě můžete snadno upravit nastavení grafiky Zaklínače 3 nebo tvořit vlastní fotky

Díky komunitě můžete snadno upravit nastavení grafiky Zaklínače 3 nebo tvořit vlastní fotky

Jan Kalný

Jan Kalný

31

Hunter's Config vám dovolí detailně nastavit grafiku hry. Dostanete tak přístup k mnoha věčem, které v normálním nastavení nenajdete. Stejně tak můžete díky Cheat Enginu tvořit nádherné fotky.

Reklama

Zaklínač 3 vyšel sotva před pár dny, REDkit je stále ještě v nedohlednu a k nám už se dostávají první mody, prográmky a další zajímavosti. Jednou takovou je i Hunter's Config, který si můžete stáhnout na na Nexusu.

Díky němu se můžete velmi snadno dostat do detailního nastavení grafiky třetího Zaklínače, ať už jde o různé efekty jako je déšť nebo depth of field v cutscénách. Především se ale díky tomu dostanete do opravdu detailního nastavení, se kterým by si měli zahrávat víceméně jenom experti. Nebo sebevrahové.

Prográmek vám také může automaticky nainstalovat SweetFX, díky kterému lze získat ještě o něco hezčí grafiku.

Komunita se samozřejmě pořád činí, a tak tohle není jediná věc, která by vás mohla zajímat. Tou druhou je ručně vytvořený, samozřejmě neoficiální photo mód, díky kterému můžete vyfotit opravdu nádherné fotky.

Jediné, co potřebujete je Cheat Engine a table od uživatele jim2point0. Díky tomu můžete volně pohybovat kamerou, měnit FOV (což se může hodit i někomu, kdo nechce dělat fotky, ale prostě chce vidět více) a zastavit hru, takže všechno zamrzne, ale stále můžete hýbat s kamerou; případně také můžete měnit čas.

Tvůrci této vychytávky se navíc úspěšně daří dělat opravdu nádherné fotky nejen ze Zaklínače 3. Můžete se sami pokochat na jeho flickr účtu nebo na dvou obrázcích níže.

Oficiální photo mód není v plánu, jak tvrdí Marcin Momot z CD Projektu na svém Twitteru, ale zároveň ho nikdo zcela navyloučil, takže se ho jednoho dne můžeme dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama