DirectX 11 v Crysis 2 – galerie a videa
Crysis 2 Novinka DirectX 11 v Crysis 2 – galerie a videa

DirectX 11 v Crysis 2 – galerie a videa

Michal Burian

Michal Burian

19

Přinášíme vám obrázky a gameplay videa ze sci-fi akce Crysis 2 po instalaci balíčku Ultra Upgrade, který přinesl podporu DX11.

Reklama

Střílečka Crysis 2 se včera k večeru dočkala faceliftu, když studio Crytek oficiálně vydalo balíček Crysis 2 Ultra Upgrade, který do hry zavádí přímou podporu technologie DirectX 11. Ta vylepšuje herní systém a přináší kvalitu grafiky s prvky jako teselace, vylepšené vykreslování efektů vody nebo HDR motion blur, a dalšími speciálními efekty i vysoce kvalitními formáty textur s volitelnou sadou textur ve vysokém rozlišení. Zlepšení je vidět opravdu na každém rohu, což vám odhalí také speciální galerie obrázků a gameplay videa.

Rozdíly

Díky posuvníku můžete lehce posoudit vizuální změny v detailech. Za tímto účelem vám přinášíme dva pokud možno identické screenshoty. Pokud si chcete prohlédnout obrázky v plném rozlišení, tak zamiřte do naší speciální galerie.

Vlevo zapnuté mapování tónů, vpravo vypnuté
Vlevo SSAO zapnuté, vpravo SSAO vypnuté
Vlevo DX11, vpravo DX9
Vlevo DX11, vpravo DX9
Vlevo DX11, vpravo DX9
Vlevo RLR zapnuté, vpravo RLR vypnuté
Vlevo RLR zapnuté, vpravo RLR vypnuté

Další obrázky naleznete ve speciální galerii.

Galerie DX11

Gameplay videa

Třešničkou na dortu jsou gameplay videa. První video nabízí 6 minut záběrů z hraní s maximálním nastavením díky grafické kartě Nvidia GTX 560ti 950mhz. DVe druhém videu uvidíte explozi granátu a třetí se zaměřilo na střelbu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama