Disgaea 2 vyjde 30. ledna pro PC
Disgaea 2 Novinka Disgaea 2 vyjde 30. ledna pro PC

Disgaea 2 vyjde 30. ledna pro PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

PC verze bude obsahovat veškerý obsah z PS2 a PSP.

Reklama

Druhá Disgaea se dostane na počítače. Tato strohá věta může některým hráčům udělat hodně radosti. Od 30. ledna ji budete moci koupit přes Steam, ale pokud máte rádi krabicovky a ještě k tomu ve sběratelské edici, můžete se kouknout na stránky online obchodu NIS America (prozatím pouze na US verzi) a přeobjednat si ji za 80 dolarů. Najdete zde sběratelský artbook, pět grafických tisků, podložku na stůl, podložku pod myš a soundtrack Disgaea: Hour Of Darkness.

PC verze Disgaeay 2 bude obsahovat všechen dodatečný obsah z PS2 verze Disgaea 2: Cursed Memories a z PSP verze Disgaea 2: Dark Hero Days.

Disgaea 2 nabízí více než 200 tříd postav, ze kterých si můžete sestavit svou armádu. V PC verzi je také přítomen systém Dark Court, kdy jsou dobré skutky po zásluze potrestány a zlo stavěno na piedestal obdivu. Své používané předměty si můžete dále přizpůsobovat a při útočení lze využít novou možnost takzvaný Stack Attack, přidávající do hry další strategické možnosti.

Disgaea 2 přichází na PC s několika novinkami. Předně jde o aktualizované uživatelské rozhraní, podporující nyní ovládání pomocí klávesnice a myši. Hra také podporuje nové klávesové zkratky a dokonce funguje také pro Mac a Steam Machines.

Zároveň si můžete zkusit hraní za tři další hratelné postavy, které doposud žádná západní verze nenabízela: Dark Eclair, Gig a Miabel.

Minimální požadavky:

Operační systém: Windows 10/8/7/Vista Procesor: Intel Core2 Duo 2.60 GHz Paměť: 2 GB RAM Grafická karta: nVidia GeForce 9500 GT, ATI/AMD Radeon HD 5450 (OpenGL 3.0) Pevný disk: 2 GB volného místa Zvuková karta: Onboard

Doporučené:

Operační systém: Windows 10/8/7/Vista Procesor: Intel Core i5-2500 3.30 GHz Paměť: 4 GB RAM Grafická karta: nVidia GeForce GTS 450, ATI/AMD Radeon HD 5750 Pevný disk: 2 GB volného místa Zvuková karta: Onboard

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama