Divinity: Original Sin 2 vybralo 500 tisíc dolarů za 12 hodin
Divinity: Original Sin 2 Novinka Divinity: Original Sin 2 vybralo 500 tisíc dolarů za 12 hodin

Divinity: Original Sin 2 vybralo 500 tisíc dolarů za 12 hodin

Michal Burian

Michal Burian

17

Po jednom roce se o slovo hlásí pokračování klasického fantasy RPG titulu od Larian Studios.

Reklama

Aktualizace: 12 hodin stačilo lidem z Larian Studios na Kickstarteru, aby vybrali požadovaných 500 tisíc amerických dolarů pro pokračování RPG titulu Divinity: Original Sin z loňského roku. Připomeňme, že původní Original Sin vybralo peníze za čtyři dny. Není tak divu, že vývojáři byli rychlostí překvapeni. Ve videu přiznali, že v současné době nejsou připraveni odhalit podrobnosti o dalších cílech kampaně. Budeme si tak muset počkat na to, co nám slíbí za další milníky v kampani.

Původní zpráva

Na Kickstarteru byla dnes spuštěna kampaň pro výběr peněz na vývoj Divinity: Original Sin 2, tedy pokračování klasického fantasy RPG titulu od Larian Studios. Předešlý díl vyšel v červnu minulého roku na PC a letos v říjnu se dostanete také na PlayStation 4 a Xbox One.

Tvůrčí celek žádá fanoušky o podporu, konkrétně mají vývojáři v plánu vybrat 500 tisíc amerických dolarů. Za to slibují pokračování epického RPG s tahovými souboji a kooperativním/kompetitivním multiplayerem. Silný důraz má být kladen na systematickou hratelnost a zakotvený příběh.

Divinity: Original Sin 2 je v plánu ve verzi pro PC v angličtině. Titulky jsou potvrzeny v němčině, francouzštině a ruštině. Ostatní platformy a lokalizace mohou být oznámeny v pozdější fázi. Dojít by mohlo také na češtinu, tu pro první Original Sin připravili Michal Kovanda a Vít Oujezdský ve spolupráci s Larian Studios. Češtinu budou obsahovat i konzolové verze, předobjednat si je můžete na Xzone.cz.

Opět si na začátku svého dobrodružství vyberete hrdinu, zvolíte rasu a udělíte první dovednosti. Při svém putování světem budete moci do své skupiny přijmout až tři společníky s vlastním osudem a motivací. Pokud budete hrát multiplayer, ujmou se vašich společníků ostatní hráči, třeba vaši kamarádi, aby byla družina kompletní. Multiplayer tak bude určen pro 4 hráče. Jinak ale chtějí vývojáři zachovat vše z původní hry. Hráče lákají na nový systém dialogů. Ten má poskytnout více možností jak přesvědčit NPC nebo společníky. V přípravě je také nový crafting systém a bude také Skill Crafting - umožní kombinovat různé schopnosti a vytvářet nová kouzla.

A co by to bylo za pokračování bez nových příšer a výzev, stejně tak zajímavých postav nebo aktualizovaného editoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama