Divinity: Original Sin 2 zahrne split-screen kooperaci
Divinity: Original Sin 2 Novinka Divinity: Original Sin 2 zahrne split-screen kooperaci

Divinity: Original Sin 2 zahrne split-screen kooperaci

Michal Burian

Michal Burian

Podívejte se na nový deníček z vývoje očekávaného RPG.

Reklama

Společnost Larian Studios pokračuje v obohacování očekávaného RPG titulu Divinity: Original Sin 2, který se v současné době nachází v předběžném přístupu na Steamu. K vydání plné verze dojde již 14. září letošního roku. Za měsíc a několik dnů budou moci hráči opět usednout ke svým počítačům a vychutnat si nové dobrodružství. My jsme si Divinity: Original Sin 2 vyzkoušeli, přečtěte si naše dojmy.

Teď k novinkám. Lidé z Larian Studios zveřejnili nový vývojářský deníček, který se zaměřil zejména na split-screen kooperaci. Na jednom počítači budete moci s dalším hráčem podniknout výpravu do nebezpečného světa. Kamarád může hrát na ovladači, který Original Sin 2 plnohodnotně podporuje. Navíc můžete připojit druhý počítač a hrát až ve čtyřech hráčích.

Vše můžete vidět ve videu. Důležité je, že dalšího hráče můžete pozvat kdykoliv během hraní, což se jistě bude hodit. Bylo by otravné kvůli kooperaci vypínat hru a zase ji zapínat. Tahle doba už dávno skončila.

Early Access verze Divinity: Original Sin 2 byla nedávno obohaceno o nové funkce. Nově můžete kombinovat schopnosti, kupříkladu se schopností nekromanta a ohně můžete nechat explodovat mrtvoly ve vaší blízkosti. Rune Crafting navíc umožní další všestranné využití vašeho hrdiny a dovolí vám vylepšovat zbraně a brnění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama