DLC Death Star pro Star Wars: Battlefront v gameplay traileru
Star Wars: Battlefront Novinka DLC Death Star pro Star Wars: Battlefront v gameplay traileru

DLC Death Star pro Star Wars: Battlefront v gameplay traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Majitelé Season Passu budou moci navštívit Hvězdu smrti od 20. září.

Reklama

Na přídavek Death Star, který zatím vypadá jako nejambicióznější placené DLC pro nový Battlefront, láká nový, akcí nabitý gameplay trailer. V něm uvidíte nejen hektické přestřelky a vzdušné souboje, ale také letmé ukázky nových zbraní, obleků nebo postav. Konkrétně Chewbaccy/Žvejkala, lovce odměn Bosska, Dartha Vadera ve stíhačce TIE Advanced a Luka Skywalkera ve svém X-Wingu.

Trailer navíc postupně ukazuje jednotlivé sekce nového herního módu Battle Station. Ten sestává ze tří fází, v nichž se střídají vzdušné souboje a pěchotní boj, přičemž v první je třeba stíhačkami zničit Hvězdný destruktor. Ve druhé fázi musí povstalci extrahovat droida R2-D2 z paluby obří stanice, přičemž ovládání ikonického droida se může chopit jeden z hráčů a plnit s ním roli menší podpory.

Zmíněný Vader a Luke ve svých stíhačkách budou hratelní nejen v rámci třetí fáze módu Battle Station, v níž může dojít ke zničení samotné Hvězdy smrti, ale i v režimu Fighter Squadron.

Majitelé Season Passu si budou moci Death Star DLC zahrát 20. září. Pro ostatní bude samotný přídavek v prodeji o dva týdny později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama