DLC Jaws of Hakkon pro Dragon Age: Inquistion již vyšlo
Dragon Age: Inquisition Novinka DLC Jaws of Hakkon pro Dragon Age: Inquistion již vyšlo

DLC Jaws of Hakkon pro Dragon Age: Inquistion již vyšlo

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

První singleplayerové DLC je zatím k dispozici jen na Xbox One a PC a blíže ho představuje nově vydaný trailer. <strong>Aktualizace: Od května také pro PS4, PS3 a X360</strong>.

Reklama

Aktualizace: První singleplayerové rozšíření Dragon Age: Inquisition si budou moci majitelé PlayStation 4, PS3 a Xbox 360 koupit v květnu. Minulý týden balíček vyšel pro Xbox One a PC verze hry.

Původní zpráva

Úterý 24.3.2015 18:25

První singleplayerové DLC pro Dragon Age: Inquisition provází samá překvapení. Včera večer byl přídavek oznámen a dozvěděli jsme se, že vyjde nejprve pro PC a Xbox One a že dnes uvidíme trailer. Krátce nato ale došlo k potvrzení toho, že dnes vyjde také samotné DLC.

Tak se také stalo a DLC s názvem Jaws of Hakkon vyšlo jak pro PC, tak pro Xbox One, přičemž je k dostání za 14,99 euro. O datu vydání na ostatních platformách v čele s PS4 zatím nepadlo ani slovo.

V přídavku, který je doporučený pro hráče, kteří dosáhli alespoň levelu 20, se přitom vydáme do nových lokací a setkáme se s lovci Avvary, kteří sídlí v jižních horách Thedasu. Na hráče čeká zkoumání jejich kultury a zjištění toho, co se stalo s posledním inkvizitorem a drakem, kterého chtěl ulovit.

Součástí DLC jsou i nové operace a možnost navštívit tevinterskou pevnost, která ukrývá nebezpečné tajemství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama