DLC pro Frostpunk se podívají také na konzole
Frostpunk Novinka DLC pro Frostpunk se podívají také na konzole

DLC pro Frostpunk se podívají také na konzole

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

K vydání dojde ještě letos.

Reklama

Mrazivá strategie Frostpunk z roku 2018 slavila na PC velký úspěch a zhruba po roce se dostala také na konzole. Tam dosud byla dostupná jen základní hra, ale to se již brzy změní. Vývojáři z polského studia 11 bit totiž oznámili, že všechna DLC vyjdou na konzole ještě letos, konkrétně ve 3. čtvrtletí.

První rozšíření s názvem The Rifts vyšlo v roce 2019 a přidává novou herní mapu. Mnohem zajímavější už ale bylo DLC The Last Autumn, které se odehrává před základní hrou a přináší spoustu nových mechanik. Ujmete se role člověka, který musí postavit generátor pro případnou evakuaci obyvatel. Z naší recenze si The Last Autumn odneslo 8 bodů z 10.

Posledním rozšířením pak bylo On the Edge, kde naopak můžeme prožít příběh po konci základní hry. Budete se starat o menší tábor a důležitou roli zde hrají vztahy s ostatními osadami. I této expanzi jsme v naší recenzi udělili 8/10.

Všechna DLC byla pochopitelně předělána a přizpůsobena ovládání na gamepadu. Dostupné budou v season passu a v kompletní edici hry, ale budete si je moct koupit také zvlášť. K dispozici budou na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, ale samozřejmě také na nové generaci v podobě konzolí PlayStation 5 a Xbox Series. Mělo by však jít o naprosto shodnou verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama