DLC Robbery přinese do Battlefield: Hardline zasněžené předměstí
Novinka DLC Robbery přinese do Battlefield: Hardline zasněžené předměstí

DLC Robbery přinese do Battlefield: Hardline zasněžené předměstí

Michal Burian

Michal Burian

Mezi čtveřicí map bude Precinct 7 (7. okrsek). Podívejte se na video, screenshoty a popisek. A<strong>ktualizováno o další video</strong>.

Reklama

Aktualizace: Precinct 7 (Okrsek 7) je největší mapa ze čtyř v připravovaném dodatečném balíčku Robbery. Je umístěna na zasněženém předměstí v Detroitu.

Původní zpráva

Nadcházejícího dodatečný balíček Robbery do Battlefield: Hardline přinese řadu nových zbraní, gadgetů a vozidel, stejně tak nové mapy. Jednou ze čtyř map bude Precinct 7 (7. okrsek). V novém videu se s touto mapou pokrytou sněhem můžete seznámit. Balíček dorazí již v září.

Od severu vane mrazivý vítr a osamocený odstřelovač jednotky SWAT stiskne pušku ve zkřehlých rukách. A právě v tom krátkém okamžiku si nevšimne skupiny profesionálních zlodějů přebíhajících přes ulici, kde jejich pohyb skrývá tma a padající sníh. Jejich cíl? Místo, o němž byste předpokládali, že se z něj zločinci spíše chtějí dostat ven, než opačným směrem: proslulý 7. detroitský okrsek, který byl nedávno městskými orgány uzavřen. Zjistěte, co velkého doufají, že tam najdou, až si sami zahrajete 7. okrsek, jednu ze čtyř nových map v rozšíření Battlefield Hardline: Přepadení.

Sedmý okrsek je největší mapou rozšíření „Přepadení“ pro Battlefield Hardline, a také první zimní mapou celé hry. Hráči se octnou v pochmurné a zanedbané čtvrti města, inspirované současnou atmosférou Detroitu, s domy, obchody, skladišti a samozřejmě místní policejní stanicí. Stanice se nedávno stala obětí razantních rozpočtových škrtů ze strany města a byla uzavřena, a díky tomu se stala lákavým cílem nenechavých zlodějů.

Jde o dvoupodlažní budovu s labyrintem chodeb v suterénu a celou řadou možných vstupů, jimiž se dá dostat k nejdůležitější místnosti ze všech: skladu důkazů. Zločinci se ale mohou nejprve rozhodnout například vyřadit z provozu okolní transformátory s cílem odříznout budovu od elektrické energie, zatímco zubem času poznamenaná střecha blízkého skladu může nabídnout zajímavé možnosti operátorovi se zálibou ve speciálním vybavení.

A díky své rozloze a jedinečné nabídce dopravních prostředků je 7. okrsek rovněž skvělou mapou pro hraní režimu Krádež vozidel. Ale mapa a hlavně policejní stanice byly od počátku šity na míru nejnovějšímu režimu rozšíření „Přepadení“, Týmové loupeži. Ve spoustě filmů a televizních seriálů můžete vidět lepší či horší zpracování oblíbeného námětu obsazení policejní stanice a její obranu v obležení policejních oddílů. Tady si to můžete vyzkoušet na vlastní kůži!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama