DLC Wolfhunter pro The Elder Scrolls Online vyjde už za několik dní
Novinka DLC Wolfhunter pro The Elder Scrolls Online vyjde už za několik dní

DLC Wolfhunter pro The Elder Scrolls Online vyjde už za několik dní

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Během následujících dnů si lze MMORPG ze světa The Elder Scrolls zkusit zdarma.

Reklama

Na letošním QuakeConu dostalo svůj prostor i MMORPG The Elder Scrolls Online. přičemž ten prostor byl věnován zejména DLC Wolfhunter, jež bylo představeno na letošní E3. Bylo potvrzeno, že Wolfhunter vyjde 13. srpna na PC a Mac a 28. srpna bude následovat verze pro PS4 a Xbox One. To, co vás v tomto přídavku čeká, ukazuje nový trailer. Jedná se třeba o dva nové dungeony pro čtyři hráče nebo o novou výbavu, vše spojené s nestvůrami Hircine.

Na podzim bude následovat další DLC nazvané Murkmire. Tento přídavek zavede hráče do nebezpečné, nezkrotné divočiny Black Marsh, domova Argonianů. I Murkmire, původně oznámený na E3, představuje nový trailer, ačkoliv je o něco kratší a méně specifický a momentálně je nejlépe k dispozi na Twitteru. Za zmínku stojí také skutečnost, že s vydáním tohoto DLC začnou předplatitelé dostávat 1650 korun (Crowns) měsíčně a navíc obdrží přístup k exkluzivním nabídkám v rámci in-game obchodu, jež zahrnují bezplatnou položku každý měsíc.

Jestli se vám novinky zalíbily, ale The Elder Scrolls Online nevlastníte, pak můžete v průběhu celého následujícího týdne využít možnosti zahrát si toto MMORPG zdarma. Od 9. do 15. srpna lze okusit nejen obsah základní hry, ale i datadisku Morrowind. A jestli se naopak věnujete nejnovějšímu datadisku, tedy Summersetu, připravte se na září, kdy odstartuje nový druh komunitní akce. Čím větší bude účast hráčů, tím lepší odměny budou k dispozici pro každého účastníka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama