Novinka Dnes proběhne udílení cen Česká hra roku 2021

Dnes proběhne udílení cen Česká hra roku 2021

Martin Zavřel

Martin Zavřel

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dvanáctého ročníku se v porotě účastnila také naše redakce.

Reklama

Také letos proběhne udílení cen za Českou hru roku, jedná se již o dvanáctý ročník této akce. Ceny se budou udílet nejen za celkově nejlepší hru loňského roku, ale také v kategoriích jako je herní design, technologické řešení nebo audiovizuální zpracování. V soutěží jsou obsaženy všechny hry, které splňují následující podmínky: jsou původním herním dílem vytvořeným primárně v ČR nebo autory, kteří zde žijí a tvoří, byly publikovány v daném roce jako finální dílo, nejsou konverzí či součástí jiného díla, nejedná se o reklamní, soutěžní nebo hazardní hru a jsou určeny široké veřejnosti, standardně distribuovány.

Dnes proběhne udílení cen Česká hra roku 2021

V porotě opět zasedlo mnoho osobností české herní scény a zastoupena byla také redakce magazínu Zing. Jelikož porotci navzájem nevěděli, jak kdo hlasoval, celý proces byl plný zajímavých překvapení pro všechny zúčastněné. Udílení cen můžete sledovat živě dnes od 19:00 na Youtube nebo Twitchi. Pro účastnící se diváky zároveň bude připraveno průběžné losování o ceny. Které loňské české hře držíte palce, aby vyhrála?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama