Dnes vyšla další dvě bezplatná DLC pro Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Dnes vyšla další dvě bezplatná DLC pro Zaklínače 3

Dnes vyšla další dvě bezplatná DLC pro Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

114

Do hry si můžete stáhnout alternativní vzhled čarodějky Yennefer a zakázku, která vás pošle po stopách zmizelých horníků.

Reklama

Podle očekávání dnes vyšla další dvě z celkových šestnácti bezplatných DLC pro Zaklínače 3. Zatímco minulý týden jsme se mohli vyřádit se vousy a účesy u kadeřníka a navléct temerskou zbroj, DLC pro tento týden nabízí alternativní vzhled Yennefer a novou zakázku nazvanou Pohřešovaní horníci.

Pokud nevíte, kde zakázku najít, vydejte se na Skellige do vesnice Blandare, která se nachází ve vnitrozemí největšího ostrova. Pokud se vám DLC správně nainstalovalo, na místní vývěsce byste měli vidět novou zakázku. Jen pozor, quest není pro hráče s nízkou úrovní, doporučený je alespoň level 27.

Aby toho nebylo málo, lokalizační manažer Comgadu Filip Ženíšek na svém Twitteru prozradil, že brzy přibude v inventáři hry vlastní sekce pro knihy a funkce řazení a filtrování předmětů. Jak se zdá, tvůrci si časté stížnosti na nepřehledný inventář, na který jsem si stěžoval i já v nedávné recenzi, vzali k srdci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama