Do Battlefieldu 1 přichází apokalypsa
Battlefield 1 Novinka Do Battlefieldu 1 přichází apokalypsa

Do Battlefieldu 1 přichází apokalypsa

Michal Burian

Michal Burian

12

Přiblíženo čtvrté rozšíření, které přinese nejhrůznější bitvy první světové války.

Reklama

„Konec války, jež měla ukončit všechny ostatní války, je v nedohlednu. Otevřete brány živoucího pekla a zasáhněte do nejhrůznějších bitev první světové války,“ láká tisková zpráva na právě detailněji představený čtvrtý dodatečný balíček pro Battlefield 1. Apocalypse DLC vyjde již v únoru pro majitele předplatného Battlefield 1 Premium.

Součástí rozšíření bude pět nových multiplayerových map, nové zbraně, vybavení a letouny. Těšit se můžete na nejděsivější bitvy první světové války, charakterizované vleklými a urputnými boji o území. Zavítáte do krvavých jatek v bahně u Passchendaele, což byl kdysi poklidný belgický venkov, který se proměnil v děsivou změť bahna a krve. Budete si muset proklestit cestu zpustošenou krajinou a hledat ochranu v zákopech a troskách budov.

Dále si užijete střet rakouských a italských oddílů u Caporetta, kde se zapojíte do bojů v zákopech na horském svahu u řeky Soči, kde došlo ke střetu mezi rakousko-uherskými jednotkami a italskou armádou o území u Caporetto. Na mapě River Somme na vás čeká malebná krajina s pšeničnými poli na řece Sommě, jež se pod náporem dělostřelecké palby mění v peklo na zemi.

Zato na exkluzivně leteckých mapách London Calling a Razor’s Edge budete moct zrealizovat svoje fantazie z prostředí stíhacích soubojů. V novém herním režimu Air Assault vám bude umožněno ovládnout nebe a dokonce do soubojů mohou zasáhnout i vzducholodě.

Battlefield 1 Apocalypse také rozšíří váš arzenál o novou vojenskou techniku, zbraně a další výzbroj. Díky protileteckému raketometu bojové třídy Assault mohou pěší vojáci podpořit svoje piloty a vážně ohrozit nepřátelské letouny.

O dobrou motivaci do hry se postarají nové hodnosti, služební úkoly, specializace a psí známky.

Nové vybavení: Zastrašte opozici novou výzbrojí, jako je protivzdušný raketomet třídy Assault. Podpořte spojenecké piloty a staňte se hrozbou pro nepřátelské letouny.

Nové letouny: Vyzkoušejte na mapě Caporetto dva nové bombardéry: Hansa Brandenburg GI a the Airco DH10.

Nová stacionární zbraň: Zbrusu nový Livens Projector dokáže nepřítele zahalit do oblaku jedovatého plynu v taktice inspirované bitvou u Caporetta.

Nové úkoly: Prověřte svoje dovednosti v nových výzvách. Plněním zbraňových zadání odemkněte nové zbraně a v nových úkolech zpřístupněte nové specializace.

Nová specializace: Specializace Afflictions určená pro hráče, kteří chtějí svoje dovednosti otestovat skutečně až na dřeň, poskytne několik způsobu omezení. Aktivací „Mortal“ ztratíte za každý opakovaný výsadek do hry 500 bodů, „Paranoia“ vám nedovolí sundat si plynovou masku.

Nové odemykatelné položky: Nechte na bojišti všechno – a odneste si nové psí známky, služební hvězdy, záznamy kodexu, medaile nebo stuhy.

„Čekání na Battlefield 1 Apocalypse vám může zkrátit zkušební přístup k obsahu Battlefield 1 Turning Tides – Gallipoli, který bude aktivní až do 22. ledna. V tomto zkušebním přístupu se majitelům základní hry otevře obsah tohoto herního rozšíření se všemi mapami, zbraněmi a vozidly spolu s obsahem předešlých herních rozšíření Battlefield 1 In the Name of the Tsar a Battlefield 1 They Shall Not Pass,“ dodává tisková zpráva.

Zdroj: Tisková zpráva, oficiální stránka

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama