Do Call of Duty: Black Ops 3 zavítal mód Infected
Novinka Do Call of Duty: Black Ops 3 zavítal mód Infected

Do Call of Duty: Black Ops 3 zavítal mód Infected

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Herní mód známý z ostatních dílů série doplňuje zasněžená verze již existující mapy a obsah v Black Marketu.

Reklama

Ačkoliv se tomu možná těžko věří, Call of Duty: Black Ops 3 z roku 2015 je stále velmi populární, a to navzdory faktu, že po něm přišly díly Infinite Warfare a WWII. Není tedy divu, že studio Treyarch, které připravuje i letošní díl Call of Duty, hru stále zásobuje novým obsahem.

Čerstvá aktualizace přidala do Black Ops 3 herní mód Infected. Ten se objevil již v Modern Warfare 3, Ghost, Advanced Warfare a Infinite Warfare, přičemž jeho pravidla jsou i tentokrát tradiční. Na začátku zápasu je náhodně zvolen jeden hráč, který se stává infikovaným, a jeho účelem je následně infikovat další hráče. Cílem je tedy infikovat všechny zbývající přeživší nebo přežít bez újmy do vypršení časového limitu.

Mód Infected doplňuje nová mapa, nebo přesněji řečeno upravená verze již existující mapy. Jedná se o Redwood Snow, zasněženou variantu mapy Redwood ze základní hry.

Nový obsah je zdarma pro všechny majitele hry a je k dispozici pro PC, PS4 i Xbox One. V rámci Black Marketu pak můžete splašit ještě animovanou kamufláž Perfmafrost, sněžnou výbavu pro každého Specialistu a zbraň XPR-50.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama