Do konce bety Overwatch zbývá několik dní
Overwatch Novinka Do konce bety Overwatch zbývá několik dní

Do konce bety Overwatch zbývá několik dní

ElementGamer

ElementGamer

16

Jestli jste pozvaní, pospěšte si. Nezbývá moc času. Další šance bude až v příštím roce.

Reklama

Před nedávnem, konkrétně 27. října, započala uzavřená beta multiplayerové střílečky Overwatch, která se částečně inspiruje u Team Fortress 2. Jak už to tak ale bývá, vývojáři sehnali všechny informace, které potřebovali, a tak plánují uzavřít testy, stane se tak přesně 10. prosince. Samozřejmě to není všechno, další termín bety by se měl pohybovat někde mezi polovinou a koncem ledna.

Dobrou zprávou je, že zúčastnění hráči dostanou plný přístup do alfy hry a šanci dostanou i ti, kteří se sice přihlásili, ale mezi vyvolené se nedostali.

„Do další uzavřené bety naší hry Overwatch plánujeme pozvat mnohem více hráčů hned, co ji opět spustíme. To, kolik se do hry dostane lidí a kdy přesně ji spustíme, bude záviset na tom, v jakém stavu hra bude,” prozradil Blizzard.

Tvůrci musí nejdříve zhodnotit zpětnou vazbu a prostudovat data. Proto si budeme muset zhruba měsíc až dva počkat a doufat, že tentokrát to vyjde. K vypnutí serverů dojde 10. prosince v 9:00 pacifického času (kolem 18:00 v našem čase), ale přístup na testovací fórum potrvá až do 18. prosince. Především z důvodu dodatečných stížností a přání. Uvidíme, jestli do příští bety Blizzard opraví a vylepší prvky, na které si hráči stěžovali. Času mají dost, tak doufáme, že hru pořádně vyšperkují. I když už v betě jde o velmi povedenou záležitost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama