Do NFS se zdarma vrátí neony
Need for Speed Novinka Do NFS se zdarma vrátí neony

Do NFS se zdarma vrátí neony

Michal Burian

Michal Burian

27

Nové každodenní výzvy, zrcadlení vinylů a umělá inteligence bude vybalancovanější.

Reklama

Studio Ghost Games oznámilo první bezplatnou aktualizaci pro Need for Speed, která přidá nový obsah a vyladí ten stávající. Update by měl dorazit do konce listopadu a potěšit by měl každého hráče restartu arkádové závodní série NFS.

V první řadě vývojáři vyslyšeli volání hráčů a přidají do hry chybějící neony, které osvítí váš vůz. Dále dojde k vyvážení umělé inteligence, aby se nestalo, že vás velmi jednoduše protivník dožene, i když jste neudělali žádnou vážnou chybu.

Při tuningu nebude chybět zrcadlení vinylů, vylepšený výběr barev a 30 nových předpřipravených wrapů.

Součástí updatu dále bude zvýšení maximálního levelu reputace z 50 na 60, nové každodenní výzvy, oprava různých bugů, 3 nové trofeje/achievementy a speciální design pro Ford Mustang (Hoonicorn) a Lamborghini Diablo (Morohoshi-sana).

„Budoucnost hry spočívá nejen v našich rukou, ale i ve vašich. Žádáme vás, abyste nám pravidelně sdělovali své názory a návrhy,“ dodávají vývojáři a chystají další novinky, které budou také zdarma.

Vypadá to, že společnosti Ghost Games a EA se snaží zavděčit hráčům. Já se ale ptám, proč nemohly být neony ve hře hned, stejně tak vybalancovaná AI. To všechno totiž tvůrci po betě věděli, hráči si na to hlasitě stěžovali.

Need for Speed (recenze) vyšlo 5. listopadu ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude následovat na jaře 2016, aby nešlo o pouhý port: nebude mít uzamčené fps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama