Dobrodružné ReCore by mohlo vyjít i na Windows 10
ReCore Novinka Dobrodružné ReCore by mohlo vyjít i na Windows 10

Dobrodružné ReCore by mohlo vyjít i na Windows 10

Michal Burian

Michal Burian

11

Zajímavě vyhlížející Xbox One exkluzivita by mohla být hratelná i na Windows 10.

Reklama

Ani bych se nedivil, kdybyste přemýšleli nad tím, co je ReCore vlastně zač. Zajímavě vyhlížející hra byla oznámena na tiskové konferenci Microsoftu v rámci červnové E3 a před přívalem jiných informací jednoduše zapadla. Je tak na místě si připomenout, že za ReCore stojí legendární tvůrce Keiji Inafune (Mega Man, Onimusha, Lost Planet, Dead Rising), který s dalšími členy firmy Armatura Studio (Metroid Prime) pro Microsoft připravuje dobrodružnou hru. V té se stanete jedním z posledních zbývajících lidí na planetě Zemi. Navážete přátelství s odvážným robotickým společníkem a společně se vydáte na epické dobrodružství v tajemném a dynamickém světě. Proti vám bude stát post-apokalyptická krajina a kovové bestie.

ReCore bylo oznámeno zatím pouze na Xbox One, ale Bobby Pavlock z Armatura Studio na své osobní stránce uváděl, že ReCore dorazí na Xbox One a PC. Přímo napsal, že jde o akční adventuru z pohledu třetí osoby, která bude výhradně pro Xbox One a Windows 10. Jakmile si této informace všimla média (thx Kotaku), tak vývojář zmínky o PC a Windows 10 odstranil. Níže důkaz v podobě screenshotu.

V této souvislosti nesmíme zapomenout na nedávné prohlášení Phila Spencera, který IGN řekl, že hry Crackdown 3, Scalebound a Quantum Break by se mohly objevit na PC. Tweet IGN dokonce sdílel Sam Lake i oficiální účet Remedy (tvůrci Quantum Break). Lze očekávat, že se postupně více exkluzivit dostane na Windows 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama