Dočasně vypnuty mikrotransakce ve Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Dočasně vypnuty mikrotransakce ve Star Wars: Battlefrontu 2

Dočasně vypnuty mikrotransakce ve Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

67

Prodej krystalů, za něž jste mohli kupovat krabice a značně si tak urychlit postup multiplayerem, bude opět k dispozici po provedení určitých změn.

Reklama

Společnosti EA a DICE znovu ustoupily naštvaným hráčům a fanouškům Star Wars: Battlefrontu 2, kteří si stěžovali na mikrotransakce, díky nimž jste mohli výměnou za reálné peníze značně urychlit svůj postup multiplayerem a mít tak výhodu oproti ostatním. Prodej krystalů, za něž jste mohli kupovat krabice s výbavou, tak byl pozastaven.

Tvůrci tímto krokem údajně reagují na zpětnou vazbu, přičemž generální manažer DICE Oskar Gabrielson v prohlášení uvádí, že krystaly budou zase v prodeji ve chvíli, kdy dojde k provedení určitých změn. Nikde není specifikováno, o jaké změny by mohlo jít, takže nezbývá než doufat, že někdo konečně dostane rozum a z krabic budeme získávat jen kosmetické položky. I když jde možná jen o naivní přání.

Mnozí se samozřejmě obávají toho, že došlo k tomuto kroku jen kvůli snaze nakopnout prodeje v prvních dnech po dnešním oficiálním vydání hry. A jakmile bude v kasičkách manažerů EA dost peněz, celý systém se vrátí bez větších změn. Momentálně jde ale naštěstí jen o jednu z mnoha variant.

V tuto chvíli tak můžete získávat krabice jen výměnou za kredity, které získáváte hraním. To znamená, že celý problém se deaktivací prodeje krystalů příliš nevyřešil. Postup hrou do značné míry stále závisí na kupování krabic s náhodně udíleným obsahem, byť dostupných jen za herní měnu, takže valná většina postupu multiplayerem i nadále závisí na náhodě a zdlouhavém grindu.

Zatím bohužel nikde není ani slovo o tom, že by se i v tomto ohledu mělo něco změnit, takže přihlouplý systém postupu stále zůstává tím největším kamenem úrazu multiplayeru. Jen teď kvůli němu nelze utrácet reálné peníze. Mám tedy takový pocit, že v konečném důsledku jde o velmi malé vítězství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama