Dočkáme se anglické verze hry Psycho-Pass Mandatory Happiness
Novinka Dočkáme se anglické verze hry Psycho-Pass Mandatory Happiness

Dočkáme se anglické verze hry Psycho-Pass Mandatory Happiness

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Společnost 5pb. nám potvrdila vydání hry pro Hong Kong s anglickou a čínskou lokalizací.

Reklama

Společnost 5pb. oznámila vydáníanglické a čínské verze vizuálního románu Psycho-Pass Mandatory Happiness (v originále Psycho-Pass: Sentaku naki Koufuku) pro konzoli Xbox One, která vyjde ještě letos na podzim. Tato zpráva byla uveřejněna na výstavě Ani-Com & Games Hong Kong 2015, konané o víkendu na Hong Kong Convention and Exhibition Centre.

Hra vycházející z televizního anime seriálu je určena pouze pro konzoli Xbox One a bude také ve velké míře využívat pohybový ovladač Kinect. Dokonce se dokáže pomocí speciální aplikace připojovat k vašemu chytrému telefonu. Na poslední Tokyo Game Show bylo prezentováno demo, ve kterém jste třeba mohli ve hře telefonovat pomocí svého vlastního tabletu.

Psycho-Pass: Mandatory Happiness se odehrává mezi epizodami jedna až šest televizního anime, ale změní se místo, kde je samotný děj zasazen. Již se nebudeme pohybovat v městské zástavbě, ale přesuneme se na samostatný ostrov.

Bohužel není známo, zda bude anglická verze vydána také na západě, ale Xbox One je jednou z region-free konzolí, takže byste měli být schopni na své konzoli bez sebemenších problémů přehrát importovanou verzi hry.

Oficiální anglické internetové stránky hry můžete navštívit zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama