Dočkáme se Rozšířené edice Zaklínače 2?
Novinka Dočkáme se Rozšířené edice Zaklínače 2?

Dočkáme se Rozšířené edice Zaklínače 2?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

CD Projekt vydal hudební video k Zaklínači 2, obsahující velmi zajímavou informaci. Že by se na nás valila Rozšířená edice jako v případě prvního dílu?

Reklama

Působivý klip na skladbu Forgotten Land od skupiny Riverside plný působivých gameplay záběrů totiž na konci obsahuje něco skutečně zajímavého. Doslova se v něm píše „Soon new and improved PC VERSION 2.0. For more informations, visit us at GamesCom 2011.“

V českém překladu tedy „Nová a vylepšená PC verze 2.0, již brzy. Pro více informací nás navštivte na GamesComu 2011“. Otázka tedy zní: Co má znamenat PC verze 2.0? Datadisk? Nějaké obří DLC? Nebo snad určitá provázanost s chystanou verzí pro Xbox 360?

Nejpravděpodobněji se však jeví Rozšířená edice. Nejen, že v případě prvního dílu slavila neskutečný úspěch, ale tvůrci již několikrát prohlásili, že RE není vyloučená. Připomínáme, že Rozšířená edice jedničky obsahovala kromě nového DLC lepší vzhled NPC, rozšířený inventář, pár fyzických bonusů a hromady a hromady dalších pozitivních změn.

Ne že by druhý díl něco takového potřeboval, v současné době jde o nanejvýš vyladěnou hru, ale určitě bychom se tomu nebránili. Ať tak jako tak, o důvod víc, proč s nejvyšším napětím očekávat letošní GamesCom. Začíná toho být požehnaně.

Video naleznete na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama