Dodatečný obsah pro Battlefield 1 vás vhodí do francouzských a ruských uniforem
Battlefield 1 Novinka Dodatečný obsah pro Battlefield 1 vás vhodí do francouzských a ruských uniforem

Dodatečný obsah pro Battlefield 1 vás vhodí do francouzských a ruských uniforem

Jan Kalný

Jan Kalný

16

Stejně tak se můžete těšit na DLC zaměřené na námořní boje a pak na peklo. Možná doslova.

Reklama

K vydání Battlefieldu 1 odehrávající se během první světové války došlo už před několika měsíci a je nejvyšší čas pro první dodatečný obsah, který je pomalu za rohem. Pro držitele Premium Passu bude k dispozici od 14. března, pro ostatní od 28. března.

Prvním DLC je už dávno oznámeno. Jde o They Shall Not Pass, které zahrne v původní hře značně chybějící francouzskou armádu. Těšit se máme na Verdun, Fort de Vaux a také na útok u řeky Aisne. O They Shall Not Pass si můžete konkrétně přečíst v naší předešlé novince.

Druhým DLC je pak In the Name of the Tsar, které (jak už název napovídá) nabídne podobně chybějící ruskou armádu. V druhém DLC se můžeme těšit na Brusilovovu ofenzívu, útoky na Albion a na souboje v nehostinném Lupskovském průsmyku.

V pořadí třetí DLC vás pak vhodí na moře, kde tvůrci slibují atmosférické boje na moři, ve vzduchu i na souši a kde zažijete první dny bitvy o Gallipoli.

Jde o poměrně jasný popis toho, co nás čeká. Popis čtvrtého DLC už je ale trochu záhadný.

„Překročte své hranice v těch nejvíce nechvalně proslulých bitvách první světové války. Dobuďte území s brutálními nástroji a unikátní výbavou, která se zrodila z čiré zoufalosti. Nikdy dříve nebyly hrůzy Velké války tak blízko jako nyní, zatímco sestupujete do pekla. Připravte se vstoupit do Apokalypsy.”

Co přesně to znamená a co přesně si pod tím máme představit, sami nevíme. Ale vzhledem k nedávným náznakům toho, že by se ve hře mohly objevit zombie, máme jistou představu. Nebo alespoň jednu z několika představ.

Dohromady nabídne všechen dodatečný obsah celkem 16 nových map a 20 nových zbraní, stejně tak jako nové operace, elitní třídy a vlastníci Premium Passu budou mít ke všemu přístup o dva týdny dříve.

A aby toho ovšem nebylo málo, od 3. do 5. března si budete moci na Xbox One a PC hru zdarma zkusit v rámci víkendové zkušební verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama