Dohrání Little Nightmares zabere asi 8 hodin
Little Nightmares Novinka Dohrání Little Nightmares zabere asi 8 hodin

Dohrání Little Nightmares zabere asi 8 hodin

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

A nečekejte žádné dialogy.

Reklama

Švédské studio Tarsier se v květnu roku 2014 pustilo, díky programu Nordic Game, do vývoje hororové adventury Hunger, která se ale letos v srpnu dostala pod vydavatele Namco Bandai a následně byla přejmenována na Little Nightmares.

O několik dní později jsme se mohli dozvědět i to, že se tato silně zneklidňující plošinovka dostane na konzole PlayStation 4 a Xbox One a na PC někdy na jaře 2017. Díky rozhovoru hlavního herního designera Dave Mervika s OnlySP se nyní dovídáme další podrobnosti, jako je třeba délka hry.

Mervik uvedl, že švédští vývojáři vytvořili trochu jinou interpretaci příběhu, a že i když ve hře najdete určitý vypravěčský element, který vás bude doprovázet po celou dobu, je hra také velmi otevřená volné interpretaci příběhu.

Částečně je tento nevšední přístup k vyprávění zvýrazněn právě tím, že ve hře vlastně nenajdete žádné rozhovory. Důvodem bylo vytvořit zdání, že se hra odehrává ve skutečném světě a nejde pouze o iluzi, kterou bude vysvětlovat několik filmových předělových scén.

Mervik dále prozradil, že studio kladlo velký důraz na zkoumání prostředí, zde nazvaného The Maw. Z tohoto důvodu nejde ani nějak určit přesný čas, jak dlouho vám zabere dokončení hry. Mervik ale odhaduje, že by se měla herní doba současného stavu hry pohybovat v rozmezí 6 až 8 hodin.

Little Nightmares má digitálně vyjít pro PlayStation 4, Xbox One a PC někdy na jaře příštího roku, ale doposud nebyla stanovena její cena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama