Dojmy z hraní trhlé akce Saints Row: The Third
Speciály Článek Dojmy z hraní trhlé akce Saints Row: The Third

Dojmy z hraní trhlé akce Saints Row: The Third

Michal Burian

Michal Burian

3

Ve městě Steelport můžete nadělat tolik paseky, kolik jen chcete.

Reklama

Jeden z mnoha důvodů, proč jsou hry s otevřeným světem tak zábavné je ten, že vás dopředu netáhne příběh a vy můžete hodiny dělat to, po čem zrovna zatoužíte. Redakce Gamespotu měla to štěstí, že si nový Saints Row mohla vyzkoušet a nutno podotknout, že se ve městě zvaném Steelport dostatečně vyblbla.

Od úplného začátku se hráči předchozích dílů série budou cítit jako doma, protože se toho z hlediska estetiky a ovládání moc nezměnilo. Jakmile chytnete do ruky ovladač a začnete se procházet po městě, budete se cítit, jako byste už tuhle hru někdy hráli. Jedno z vylepšení Saints Row: The Third je určitě souboj nablízko, který nabízí více wrestlingových pohybů. Dále si novými způsoby můžete vylepšit zbraně a udělat je tak mnohem účinnější. Ve zbrojnici naleznete mnoho vojenských vychytávek, včetně velmi užitečného leteckého náletu.

Hlavní hrdina nově umí doslova se probourat do auta, což mu umožňují nové pohyby. Když běžíte v plné rychlosti proti přednímu sklu nebo dveřím, tak nemusíte otevřít dveře a vyhodit řidiče, stačí proskočit předním oknem a převzít kontrolu nad vozidlem.

Když se volně poflakujete po Steelportu, narazíte na různé mise. V jedné misi je vašim úkolem třeba způsobit si co největší zranění, což má za následek, že okradete pojišťovnu. Jak toho docílíte? Jednoduše. Stoupnete si do prostředka silnice a necháte se přejíždět, jak je to jen možné. Té nejlepší situace, které kolegové z GS docílili, bylo, že se nechali jedním autem odpálit do vzduchu a při dopadu je okamžitě trefilo další auto.

Mějte ale na paměti, že na to nemáte celý den, takže musíte jednat rychle. Pokud se vám podaří, že vás najednou trefí víc aut, vytvoří se kombo, s nímž bude splnění úkolu jednoduší.

V Saints Row: The Third rovněž nalezneme módy z předešlých dílů. Mayhem, typ mise, ve které toho musíte zničit co nejvíce za určený časový limit, je stále zábavná a i zde ji naleznete. Nechybí ani další trhlé možnosti, které dělaly z předchozích Saints Row tak zábavnou hrou.

Pisálci z Gamespotu si preview verzi Saints Row: The Third vážně užili a ve městě Steelport se pořádně vyřádili. Kromě jedné mise, kde měli za úkol nadělat co nejvíce škody za určený časový limit upravovali auta i postavy. Obě dvě varianty se zdají propracovanější a obsahují i větší možnosti úprav, jako možnost zvětšit si prsa nebo "výbavu". Nachází se zde spousta cool věcí k objevení, zabere to ale nějakou dobu, než je naleznete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama