Doma už je nuda? Zkuste herní deskovky
Novinka Doma už je nuda? Zkuste herní deskovky

Doma už je nuda? Zkuste herní deskovky

Xzone

Xzone

2

God of War nebo Bloodborne v nečekané podobě.

Reklama

Inzertní PR článek

Tenčí se vám už polička nedohraných her? Jednou to přijít muselo! Dejte si na chvilku pauzu od obrazovky a zkuste si společně doma nějakou deskovku. A přitom ani nemusíte utíkat daleko od herního tématu.

Své deskové nebo karetní podoby už se dočkala spousta různých videoher. DOOM, Resident Evil 2 nebo God of War byste ale zřejmě jako vhodný materiál pro společenskou hru netipovali. Výsledek je ale překvapivě skvěle hratelný. Například Kratos a Atreus putují napříč scénami složenými z karet, ve kterých musí překonat unikátní výzvy a splnit obtížné úkoly. Do hry se navíc můžete vydat i sólo bez protihráče. Na pozadí doporučujeme pustit herní soundtrack a atmosféra je takřka perfektní.

Příjemně překvapí také karetní hry s tématikou Bloodborne a Dark Souls, které mají nejen po vzoru originálu krásnou stylizaci, ale i tuhou obtížnost. Budovatele zase potěší skvěle zpracované strategie Cities: Skylines a Civilization: Nový úsvit, které se velmi věrně drží hratelnosti svých předloh.

Na Xzone.cz samozřejmě nechybí i klasické deskovky. Ty pro pokročilejší hráče jako krvavý Blood Rage: Soumrak bohů nebo drsné Sanctum, ale i záležitosti primárně určené nehráčům. Kouzelně vypadající Lotos, kde skládáte květinu nebo Na křídlech, ve které pozorujete ptactvo, nadchnou i věčné herní odpůrce.

Mrkněte na všechny námi doporučené hry. Spousta z nich je teď navíc ve slevě. Budeme moc rádi, když nám do komentářů napíšete vaše tipy na super deskovky nejen do karantény :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama