Dorazí BioShock: The Collection na Switch?
BioShock Novinka Dorazí BioShock: The Collection na Switch?

Dorazí BioShock: The Collection na Switch?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Na Taiwanu se objevily hry série Bioshock v seznamu pro Switch.

Reklama

Kompilace BioShock: The Collection se může v blízké době objevit na konzoli Nintendo Switch. Na tchajwanském seznamu her se totiž objevila soupiska s hodnocením remasterovaných verzí každé hry, ale i kompletní kolekce. Níže jsou uvedeny hry, které získaly hodnocení:

Na Switchi se za posledních pár let objevilo několik portů her z poslední generace konzolí a tak by se zde cítil jako doma i BioShock. Vzhledem k tomu, že byla každá hra Hodnocena jednotlivě, je velice pravděpodobné, že bude každou hru možné zakoupit samostatně. Což třeba na PlayStationu 4 nebo Xboxu One není možné. A ačkoli by se tady mohla BioShock: The Collection objevit na Switchi, pravděpodobně nebude obsahovat všechny vylepšení a bonusy, které mají ostatní porty na současnou generaci konzolí. Minimálně se budeme muset spokojit s nějakými kompromisy v rozlišení a framerate.

Dorazí BioShock: The Collection na Switch?

BioShock: The Collection byla původně vydána v roce 2016 pro PlayStation 4 a Xbox One, přičemž na Steamu byly BioShock 1 a 2 nahrazeny remasterovanými verzemi.

Každá remasterovaná hra obsahuje všechny dodatečné DLC a verze Switch budou pravděpodobně ošetřeny stejným způsobem. Stojí za zmínku, že konzolové verze kolekce byly vypuštěny na dvou discích, z nichž první obsahoval BioShock 1 a 2 a na druhém byl pouze Infinite. Jenže Blu-Ray disky mají mnohem větší kapacitu než paměťové karty pro Switch, takže bude zajímavé sledovat, jak se tvůrci s portem pro Switch popasují. Několik jiných fyzických her pro Switch totiž vyžaduje, abyste si před spuštěním hry stáhli další dodatečná data. Tady to bude pravděpodobně fungovat stejným způsobem.

Na závěr je třeba upozornit, že ačkoli k žádnému oficiálnímu oznámení ještě nedošlo, toto hodnocení tak nějak potvrzuje, že se BioShocku na Switchi asi dočkáme. Nintendo ve svém Nintendo Directu, vysílaném na začátku roku, tyto novinky většinou odhaluje, ale tento poslední díl byl věnován podrobnostmi o DLC pro Super Smash Bros. Ultimate. Je tedy pravděpodobné, že je další Direct na spadnutí a třeba se v něm dovíme něco víc o portu BioShocku pro Switch.

Zdroj: gamerating.org.tw

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama