Dragon Age 2 bez taktického pohledu
Dragon Age 2 Novinka Dragon Age 2 bez taktického pohledu

Dragon Age 2 bez taktického pohledu

Michal Burian

Michal Burian

8

Mike Laidlaw, hlavní designér chystaného Dragon Age 2, v nedávném rozhovoru prozradil několik zajímavých detailů. Zejména se podělil o informaci, že PC verze nenabídne taktický pohled a rozloučit se možná budeme muset také s modovacími nástroji.

Reklama

V rozhovoru pro francouzský internetový časopis Joystiq prozradil Mike Laidlaw, že se tým BioWare rozhodl víc soustředit na konzolové verze a nabídnout ještě lépe zpracované textury ve všech třech verzí. I proto nezbývá čas na další maličkosti, které by mohl v grafice odhalit taktický (izomerický) pohled na bojiště. Krásy textur budeme moci v Dragon Age 2 obdivovat pouze z pohledu třetí osoby a na nějaké velké oddalování máme ihned zapomenout, i když menší v počítačové verzi přece jen bude.

Vše je kvůli tomu, že se Dragon Age: Prameny lépe prodával na konzole PlayStation 3 a Xbox 360, takže BioWare jde spíš na ruku publiku. To samozřejmě rozčarovalo samotné fanoušky, kteří si začali na oficiálním fóru stěžovat, Laidlaw ihned přispěchal s menším vysvětlením, z něhož vyplývá, že si BioWare dá samozřejmě záležet také na PC verzi.

S modovacími nástroji pro komunitu to bude také zajímavé. Nevyjdou sice žádné nové pro komunitu, ale ty z původní hry by se měly dát při menších úpravách použít i v Dragon Age 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama