Dragon Age: Inquisition se určitě dočká dalšího příběhového DLC
Dragon Age: Inquisition Novinka Dragon Age: Inquisition se určitě dočká dalšího příběhového DLC

Dragon Age: Inquisition se určitě dočká dalšího příběhového DLC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Nepočítejte ale s tím, že by se v něm mohl objevit hlavní hrdina prvního Dragon Age.

Reklama

Bylo by nejspíš naivní si myslet, že by studio BioWare po vydání vlažně přijatého DLC Jaws of Hakkon neplánovalo další příběhové přídavky pro Dragon Age: Inquistion. Jak se ale zdá, takové myšlenky se opravdu objevily, naštěstí je ale rozprášil kreativní ředitel Mike Laidlaw.

Ten na svém Twitteru oznámil, že BioWare neskončilo s příběhovým obsahem pro nejnovější Dragon Age. Jinak řečeno, Inquistion se určitě dočká nového obsahu do singleplayeru formou dalšího (potažmo dalších) DLC.

Nepočítejte ale s tím, že by se v nadcházejícím obsahu mohl objevit hlavní hrdina Dragon Age: Origins známý jako Hrdina Fereldenu (Hero of Ferelden). Laidlaw tvrdí, že bychom s jeho výstupem nejen v DLC, ale i v další hře z univerza Dragon Age raději neměli počítat, protože si nedovede představit, jak by Hrdina Fereldenu mohl fungovat v pozici NPC.

Samozřejmě se nabízí možnost, že by Hrdina Fereldenu byl hratelná postava, která by v rámci DLC vystřídala vašeho inkvizitora. v DLC pro Origins jsme koneckonců také hráli za více postav. Jak se ale zdá, s touto možností v BioWare nepočítají.

Ať už nás ale v dalším DLC čeká cokoliv, dá se očekávat časová (a do značné míry nesmyslná) exkluzivita pro PC a Xbox One, která doprovázela vydání Jaws of Hakkon. Zatímco na PC a Xbox One vyšel přídavek už 24. března, majitelé PS4, PS3 a Xboxu 360 se dočkali až o dva měsíce později. Takové čekání samozřejmě spoustu hráčů naštvalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama