Novinka Dragon Quest míří na Xbox

Dragon Quest míří na Xbox

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Vylepšená verze bude rovnou v Game Passu.

Reklama

Legendární RPG série Dragon Quest z roku 1986 míří poprvé na Xbox. Oznámení o této novince přinesl autor hry Yuri Horii při Xbox konferenci. Jednat by se přitom mělo o vylepšenou verzi. Celý název se tak nese jako Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

Původní příběh Dragon Quest se točí kolem záchrany princezny před drakem. Hra vyšla na mnoha platformách, jako první na Nintendo Entertainment System, později třeba i na Game Boy Color, Wii, Android, IOS, nebo PlayStation 4. Vylepšená verze nedávno vyšla na Nintendo Switch, na jejímž základu staví i ta Xboxová.

Podle slov Yuri Horii budete hrát za hrdinu, kolem kterého se budou shlukovat další známé postavy. Příběh se bude odehrávat v zemi Erdrea. Navštívit máte spoustu měst a oblastí, kde na vás bude čekat bezpočet úkolů. Cestu k jejich úspěšnému zvládnutí vám budou ztěžovat nejrůznější monstra.

Vývojáři také mysleli i na ty, kteří rádi nostalgicky vzpomínají, a tak přidali i možnost plynule přepínat mezi 2D a 3D modely, přičemž 2D model by měl svým retro zobrazením přinést vzpomínky na staré díly této série. Navíc přibudou v této vylepšené verzi nové vedlejší úkoly, orchestrální hudba a nový foto režim, ve kterém budete moct naaranžovat své postavy, udávat jim pózy apod. Mimo jiné je zde možnost odehrát celou hru s novou japonskou hlasovou stopou.

Vydáním Dragon Quest na Xbox se pravděpodobně hlavní představitelé této konzolové značky snaží splnit slib, kdy se rozhodli více zapůsobit na japonské publikum. Série bude na Xboxu dostupná 4. prosince 2020. Rovněž bude součástí i nabídky Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama