První tři díly série Dragon Quest vyjdou na Switchi
Novinka První tři díly série Dragon Quest vyjdou na Switchi

První tři díly série Dragon Quest vyjdou na Switchi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Už koncem září se můžeme těšit na tři klasická RPG dobrodružství.

Reklama

Není to tak dlouho, co Square Enix oznámil plán vydat v Japonsku první tři díly série Dragon Quest na konzoli Switch. Dnes už vám můžeme s radostí prozradit, že se dostane i na evropský a severoamerický Nintendo eShop a to ve stejný den jako v Japonsku.

Switch verze her Dragon Quest, Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line a Dragon Quest III: The Seeds of Salvation vychází 27. září ze cenu 4,99$, 6,49$ a 12,49$. Na krabicovou kompilaci, obsahující všechny tři tituly, se bohužel těšit nemůžeme. Ta bude k dostání pouze v Asii, ale bude obsahovat i anglické titulky.

Série Dragon Quest se stala fenoménem hned po svém prvním vydání v roce 1986. Získala si velkou a vřelou fanouškovskou základnu milionů hráčů z celého světa a svým způsobem i stanovila základy standardních JRPG. Tato nová kolekce tří klasických titulů nabízí jednoduché a intuitivní ovládání, jehož účelem je napodobit retro hratelnost a zároveň vzdát hold hrám, se kterými vše začalo.

Kultovní Erdrickova trilogie začíná prvním Dragon Questem, kde hráči začnou svou pouť historickou říší Alefgardu jako bezejmenný hrdina, potomek statečného hrdiny Erdricka. Dragon Quest II: Luminaries of Legendary Line se odehrává o století později, kde se mladý princ Midenhallu vydává na cestu, od které si slibuje nalezení dalších dvou Erdrickových potomků, se kterými chce porazit nebezpečného Hargona. Třetí a poslední titul z Erdrickovy trilogie, Dragon Quest III: The Seeds of Salvation, nás přivádí do země Aliahana, kde se mladý hrdina zhostí nesplnitelného úkolu zabití temného mistra Baramose.

První tři díly série Dragon Quest vyjdou na Switchi

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama