Dragon Valley v nové podobě zdarma v Battlefieldu 4
Battlefield 4 Novinka Dragon Valley v nové podobě zdarma v Battlefieldu 4

Dragon Valley v nové podobě zdarma v Battlefieldu 4

Michal Burian

Michal Burian

30

Oblíbená mapa z Battlefieldu 2 v nové podobě s loděnicí inspirovanou populární mapou z Battlefieldu 3.

Reklama

Dnes odpoledne vyjde očekávaný bezplatný patch do Battlefieldu 4 s dodatečným obsahem Legacy Operations. Jeho součástí bude přepracovaná mapa Dragon Valley (Dračí údolí), která se stala jedním z nejoblíbenějších bojišť v Battlefieldu 2. Mapa prošla velkou úpravou a nabídne dokonce i loděnici inspirovanou populární mapou z Battlefieldu 3.

„Dračí údolí 2015, jedna z největších map Battlefieldu 4, představuje rozsáhlý prostor pro střety bojové techniky s osmi kontrolními body pro režim Conquest. Bitva o Dračí údolí 2015 se odehrává v téměř idylické scenérii, v místě, kde podle prastarých legend žlutý drak pomáhal místnímu králi odvádět záplavovou vodu do moře,“ dočteme se na oficiálních stránkách.

„Tato přepracovaná verze obsahuje víc vegetace, upravený terén s většími výškovými rozdíly, přidané vrstvy oblaků a budovy, které lze ničit. Destrukce prostředí, včetně demolice mostů nebo naopak jejich následné znovu zprovoznění, umožňuje účinně měnit taktickou situaci ve svůj prospěch nebo narušovat plány nepřítele.“

„Příznivci pěchotních bojů a režimu týmový deathmatch naleznou na severní straně údolí loděnici inspirovanou populární mapou ze hry Battlefield 3 známou jako Noshahrské kanály, kde si budou moci vychutnat boj na blízko boj se vším všudy.“

Holiday patch bude dostupný pro všechny majitele Battlefieldu 4 během dopoledne. Odpoledne potom bude následovat přídavek Legacy Operations, který bude od 13:00 na PC, o hodinu později na Xboxu One a v 15:00 na PS4. Nová mapa bohužel nevyjde pro PS3 a Xbox 360 verze. Tam si budete moci stáhnout pouze patch se spoustou vylepšení a změn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama