Novinka Dredge vám umožní vyzkoušet tajuplné rybaření

Dredge vám umožní vyzkoušet tajuplné rybaření

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hru vydá Team17.

Reklama

Vývojářské studio Black Salt Games před několika dny oznámilo pro ně velice klíčovou spolupráci, kdy uzavřelo partnerství s vydavatelstvím Team17, aby vydalo jejich chystaný projekt Dredge.

Toto spojenectví bylo oznámeno za pomoci nové ukázky, kterou lze zhlédnout v náhledu.

Je ale dost pravděpodobné, že jste o hře doposud neslyšeli, tudíž vězte, že se jedná o poněkud alternativní rybářské dobrodružství, kdy se v kůži rybáře a za pomoci jeho bárky vydáte do zdejšího světa naplněného nejrůznějšími ostrovy, kde se pokusíte chytit místní rybí populaci, ale občas narazíte i na nějaké to zvláštní tajemství.

Svůj úlovek poté prodáte u trochu prazvláštních místních, pro něž budete také plnit různé úkoly a postupně budete odkrývat další informace o zdejších vodách.

Během toho samozřejmě půjde otevírat různé, někdy trochu neočekávané schopnosti, jež vám třeba umožní lépe zvládat rybolov během temných nocí, ale také budete vylepšovat svou loď, abyste se mohli dostat do ještě vzdálenějších a odlehlých míst.

Dredge dorazí v roce 2023 na PC a konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama