DriveClub bez mikrotransakcí
Driveclub Novinka DriveClub bez mikrotransakcí

DriveClub bez mikrotransakcí

Redakce

Redakce

3

Ani jedna ze dvou plánovaných verzí prý nebude zpoplatněna mikrotransakcemi, třebaže studio připustilo, že se tímto obchodním modelem již také nakazili.

Reklama

Jak jsme již informovali začátkem března, věčně odkládané závody DriveClub vyjdou na PS4 ve dvou verzích, klasické placené a ořezané zdarma. Tedy, zdarma pro předplatitele PS Plus. Osekaná verze bude obsahovat méně aut a tratí, avšak online multiplayer a kampaň pro jednoho hráče by měly zůstat nedotčeny.

Pochyby hráčů, zda může být tak velký titul pro next-gen skutečně zdarma, jsou jistě na místě. Nyní však na dotaz položený na Twitteru přispěchal design director Paul Rustchynsky a jednoznačně prohlásil, že hra nebude obsahovat žádné mikrotransakce.

Tahle online závodní hra byla původně zamýšlena jako startovní titul nové PS4, ale v říjnu minulého roku ji odložili na začátek roku 2014. Poté co se objevily informace o odchodu hlavního designéra Cola Rodgerse z týmu, Sony opět vydání posunula na neurčité datum v roce 2014.

Tiskový mluvčí Sony však ujišťuje, že vývoj DriveClub je na dobré cestě a jde podle plánu. O nové informace, datum vydání a videa se s námi prý podělí v nadcházejících týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama