DriveClub nabídne široké možnosti barevných úprav
Driveclub Novinka DriveClub nabídne široké možnosti barevných úprav

DriveClub nabídne široké možnosti barevných úprav

Marcus

Marcus

6

Jedna z posledních várek informací před vydáním hry <strong>+ nové informace o klubech, podporované volanty a gameplay videa</strong>.

Reklama

Náš oblíbenec Paul Rustchynsky si opět zapnul Twitter a zodpověděl několik zajímavých dotazů týkajících se závodní hry DriveClub.

Barevné úpravy by měly být na velmi široké úrovni. Samozřejmě půjde změnit základní barva laku, přičemž bude hned několik typů. Nalepit si můžete i odznaky klubu, různá ocenění a závodní čísla. Co se týče odznaků klubů, tak těch bude opravdu hodně včetně zvířat a objeví se i dinosauři.

Svůj klub můžete kdykoliv opustit, ale přijdete o všechna ocenění, která s klubem souvisí. Naštěstí, pokud se do něho zase vrátíte, ocenění získáte zpět.

Pomocný HUD s informacemi jako rychlost, mapka tratě či pořadí můžete kompletně vypnout a mít tak naprosto čistou obrazovku.

Pokud dostanete chuť se jen tak projet na jakékoliv trati, tak tu bude time trial mód, ve kterém si můžete vybrat jakékoliv auto a zajet si několik okruhů. Výsledný čas se pak objeví v celosvětovém žebříčku v konkurenci aut ve stejné třídě.

Samozřejmě nemůže chybět ani v podobných hrách velmi populární foto mód. Ten ale nebude k dispozici hned na začátku prodeje, ale měl by se objevit „velmi brzy“.

Krom toho jsme se dozvěděli, že hra bude podporovat volanty od fimy Thrustmaster, konkrétně T80m, T300RS a T500. Logitech není podporován, alespoň zatím ne.

Další gameplay videa: První, druhý, třetí a čtvrtý.

DriveClub vychází již 8. října exkluzivně na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama