DriveClub skutečně odložen na rok 2014
Driveclub Novinka DriveClub skutečně odložen na rok 2014

DriveClub skutečně odložen na rok 2014

Michal Burian

Michal Burian

13

Majitelé placeného PS+ účtu si místo ořezané verze DriveClub budou moci při vydání PS4 stáhnout zdarma plošinovku Contrast.

Reklama

Společnost Sony potvrdila včerejší spekulace o odložení závodního titulu DriveClub. Hra nově vyjde na začátku příštího roku ve dvou verzích; klasické a ořezané. Ta ořezaná bude zdarma pro předplatitele PlayStation Plus s omezeným počtem tratí a vozů.

Místo DriveClub si budou moci PS+ předplatitelé během uvedení konzole PS4 na trh zdarma z PlayStation Network stáhnout plošinovku Contrast, stejně tak Resogun.

"Aby bylo jasno, DriveClub PlayStation Plus edice bude i nadále součástí Instant Game Collection jakmile hra vyjde. Jako náhradu jsme pro PS4 vymysleli nejen Resogun, ale také Contrast," informoval Shuhei Yoshida. "Stejně tak nabídneme exkluzivní víkendový přístup do multiplayeru Killzone: Shadow Fall, a to od 28. do 29. prosince."

Pokud vás zajímají důvody odložení DriveClub, tak je to kvůli tomu, aby studio Evolution (tvůrci série MotorStorm) mohlo zajistit pokud možno skvělý zážitek z hraní next-gen závodů. Nedostatkem titulů na PS4 byste podle šéfa Sony trpět neměli, vyjde Killzone: Shadow Fall, Knack, Assassin's Creed IV: Black Flag, FIFA 14, Call of Duty: Ghosts nebo Battlefield 4.

V roce 2014 pak bude následovat právě DriveClub, Watch Dogs (na jaře), inFAMOUS Second Son, The Order 1886 či Destiny.

PlayStation 4 vyjde 15. listopadu v Severní Americe a 29. listopadu v Evropě. U nás bude v prodeji od 13. prosince za 10 490 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama