DriveClub vnadí hráče na úchvatné dynamické počasí
Driveclub Novinka DriveClub vnadí hráče na úchvatné dynamické počasí

DriveClub vnadí hráče na úchvatné dynamické počasí

Michal Burian

Michal Burian

33

Dvě nová gameplay videa prezentují úchvatné dynamické počasí. To má být zpracováno tak jako v žádné jiné závodní hře.

Reklama

Evolution Studios zveřejnilo dvě nová videa předvádějící úchvatný dynamický systém počasí v DriveClub. Sami tvůrci tvrdí, že takhle zpracované počasí nebylo v dosud žádné jiné závodní hře.

První video ukazuje typ počasí, s kterým se můžete setkat při závodění v kanadských lesích, zatímco druhé promočené silnice ve Skotsku.

Samotné počasí má být velmi dynamické a proměnlivé. Při závodění se mnohokrát setkáte s různými podmínkami. Ve výše zmíněných lokalitách vás čekají přívalové lijáky, které se rychle objeví a ještě rychleji zmizí. Oproti tomu v Norsku budete čelit sněhové vánici na vrcholku hor. Při sestupu z hory vaše řidičské schopnosti prověří lehčí sníh nebo déšť se sněhem. Podle nadmořské výšky se bude měnit i rychlost větru a teploty. Budete si moci nastavit nulovou viditelnost.

Počasí nebude jen na afekt, podle Alexe Perkinsna bude mít vliv i na ovládání vozu. Když budou pneumatiky vlhké, bude těžší brzdit, ale zase snadnější driftovat. Velký dopad na závody bude mít i viditelnost nebo noc, kdy budete rádi, že vůbec něco při sněhové vánici uvidíte.

Nakonec špatná zpráva, takhle propracovaný systém počasí nebude v DriveClub od samotného vydání - to je naplánované na 10. října. Ve hře se objeví krátce poté.

PlayStation 4 bundle s DriveClub

I v našich končinách bude dostupný dnes potvrzených PlayStation 4 bundle závodů DriveClub. Obsahovat bude konzoli PS4 a DualShock 4. Cena? €439,99 (=12 000 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama