Druhá epizoda Life is Strange odložena
Life is Strange Novinka Druhá epizoda Life is Strange odložena

Druhá epizoda Life is Strange odložena

Michal Burian

Michal Burian

14

Zatím neznáme nové datum vydání. <strong>Aktualizováno o vysvětlení</strong>.

Reklama

Aktualizace: Zástupce Dontnod na Twitteru vysvětlil, že Square Enix zprávu špatně napsala. Druhá epizoda Life is Strange je podle vývojářů stále plánovaná na vydání v březnu 2015. Vydavatel také aktualizoval svou zprávu a nově tvrdí, že druhá epizoda dorazí do konce března.

Původní zpráva

Fanoušci adventury Life is Strange jsou v nejistotě. Společnost Square Enix odložila druhou epizodu a nejen, že neprozradila nové datum vydání, ale rovněž nevysvětlila ani důvody, proč k odkladu došlo.

Druhá epizoda měla vyjít 13. března 2015, první dorazila 30. ledna.

"Příběh Life is Strange prožíváte v kůži dospívající dívky Max, která se po řadě let prožitých v Seattlu vrací do oregonského městečka Arcadia Bay, kde vyrůstala. Důvod jejího návratu je studium na prestižní Akademii výtvarných umění, kde chtěla rozvíjet svůj talent. Člověk míní, ale život mění. Jednoho dne se jí totiž na toaletách při spatření smrtelné nehody podaří vrátit čas. Což je pro ni celkem velký šok. Naštěstí jí ale tato nová dovednost umožní zachránit její dávnou přítelkyni z dětství Chloe, s jejíž pomocí začne odkrývat temné skutečnosti, která stojí za zmizením jedné ze studentek," více v článku věnovanému první epizodě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama