Druhé gameplay záběry z Farming Simulatoru 17 ukazují zvířata
Farming Simulator 17 Novinka Druhé gameplay záběry z Farming Simulatoru 17 ukazují zvířata

Druhé gameplay záběry z Farming Simulatoru 17 ukazují zvířata

Michal Burian

Michal Burian

1

Nově si pro koupená zvířata musíte dojet a dopravit je na svou farmu, případně zaplatit prodejci, aby vám je dovezl.

Reklama

Pokud bedlivě sledujete naše zpravodajství o hře Farming Simulator 17, tak vám jistě neunikl článek z minulé soboty, kde jsme vám představili nové plodiny a zvířata. Ve Farming Simulatoru 17 budete moci nově chovat prasata. To ale není jediná novinka, pro koupená zvířata musíte dojet traktorem se speciálním přepravním vlekem a dopravit je na svou farmu, případně zaplatit prodejci, aby vám je dovezl. Ostatně to uvidíte i v samotném druhém gameplay traileru. Jen škoda, že po příjezdu na farmu prasata z vleku zmizí a najednou se objeví ve svém výběhu. Velká škoda, že si autoři ze studia GIANTS Software s tím nedali víc práce.

Abyste maximalizovali své zisky z prodeje prasat, budete je muset krmit vyváženou stravou. Ta je z 50 procent složena z kukuřice, 25 procent tvoří obolí (pšenice nebo ječmen), 20 procent bílkoviny (řepka, slunečnice nebo sójové boby) a 5 procent brambory nebo cukrová řepa. Pokud nebudete mít dostatek zásob, můžete vyváženou stravu pro prasata koupit v místním obchodě, nezapomeňte ale, že pytle budete muset dopravit na svou farmu.

Na zbytek se už podívejte sami.

Farming Simulator 17 vyjde 25. října 2016 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Všechny tři verze budou podporovat modifikace, bohužel v češtině bude hra pouze na počítačích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama