Druhý trailer na Tokyo Ghoul: Jail
Novinka Druhý trailer na Tokyo Ghoul: Jail

Druhý trailer na Tokyo Ghoul: Jail

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

11

Připravovaná PS Vita adventura má v Japonsku vyjít 1. října.

Reklama

Nevšední, ale také brutální, manga a anime série Tokyo Ghoul si získala velkou řadu fanoušků. Jak se dalo předpokládat, videoherní adaptace na sebe nenechala dlouho čekat a tak se nám, kromě smartphone hry Tokyo Ghoul: Carnival, dostane do rukou i PS Vita RPG adventura Tokyo Ghoul: Jail (původně nazvaná Tokyo Ghoul: Masquerader) od společnosti Bandai Namco.

Pokud znáte předlohu, tak vás jistě (ne)překvapí změna hlavní postavy. O její vzhled se opět postaral sám tvůrce mangy Sui Ishida, který také spolupracoval na herním příběhu. Ten je úplně nový a v manze jej tedy nenajdete. Novým hrdinou se tak stal mladý ghůl jménem Rio, snažící se zachránit život svého staršího bratra.

Ve hře se budete moci pohybovat svobodně po 23 okrscích Tokia, mluvit s postavami a prohlubovat s nimi vzájemné vztahy. Podle svých rozhodnutí se dočkáte různých zakončení příběhu. Ty nemusí být vždy pozitivní. Setkat se můžete se starými známými z mangy a anime, včetně oblíbené ghůlky Touky, Kanekiho, Nishikiho a "holuba" Koutarou (holub je ghůlské označení policejního vyšetřovatele, schopného bojovat s ghůly). Zavítáte také do oblíbené kavárny Anteiku.

Tokyo Ghoul: Jail má v Japonsku vyjít 1. října a vy se níže můžete podívat na nový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama