Důvěra v Xbox One bude odměněna
FIFA 14 Novinka Důvěra v Xbox One bude odměněna

Důvěra v Xbox One bude odměněna

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

5

Microsoft se rozhodl trochu oživit předobjednávky připravovaného nástupce Xbox 360 a tak začal v Evropě nabízet FIFU 14 <strong>+ trailer</strong>.

Reklama

Pokud jste si do dnešního dne předobjednali jakoukoliv verzi konzole Xbox One, nebo ji máte v plánu v dohledné době předobjednat, můžete se těšit na příjemné bundlové překvapení.

Vedení společnosti Microsoftu totiž na aktuálně probíhajícím Gamescomu potvrdilo, že bude k předobjednávkám zdarma přibalovat kopii nového ročníku fotbalové série FIFA.

Půjde nicméně „pouze“ o digitální verzi. Současně s tím jsme se v Kolíně dozvěděli, že mód Ultimate Team Legends, v němž budete moci na hřiště poslat ty nejzářivější hvězdy fotbalové historie, bude exkluzivně pouze na Xbox One a Xbox 360.

Po hokejových fanoušcích se dočkali také ti fotbaloví, když do FIFA 14 Ultimate Team - exkluzivně na konzolích Xbox 360 a One - míří legendy zelených trávníků. Pojďte se společně s námi podívat, co vše nás čeká v novém přídavku!

Hvězdný lineup zahrnuje některé z největších fotbalových legend, které kdy vstoupily na hrací plochu. Freddie Ljunberg, Ruud Gullit a Dennis Bergkamp jsou jen někteří z velikánů, jež si hráči mohou nyní přidat do své zahajovací jedenáctky FIFA 14 Ultimate Team. Každá fotbalová legenda bude mít jedinečné vlastnosti na základě jejich schopností a talent při vrcholu své kariéry. Legendy budou náhodně vloženy do zlatých balíčků FUT14 při vydání konzole Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama