Dvě minuty z lovu monster v Zaklínači 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Dvě minuty z lovu monster v Zaklínači 3

Dvě minuty z lovu monster v Zaklínači 3

Michal Burian

Michal Burian

25

Takhle si Geralt poradí s monstry. Navíc informace o herní době a skutečnosti, že lektvary budou mít viditelné účinky na Geralta.

Reklama

IGN jako první publikovalo téměř dvouminutové video zachycující lov monster.

Jak je to s herní dobou, zejména testem projít Zaklínače 3 co nejrychleji?

Jeden z testerů se pokusil dohrát třetího Zaklínače co nejrychleji. Přeskočil všechny rozhovory, ukázky, vyhýbal se vedlejším questům a neprozkoumával okolí. Zjistil, že přímá cesta k závěrečným titulkům je na 25 hodin. Nastává otázka – nepřeskočil akorát bezduché rozhovory, nic neříkající sekvence, repetitivní úkoly a nevyhnul se tak nudnému obsahu který přičítá dalších přibližně 175 hodin herního času? Pokud by to tak opravdu bylo, tak nezoufejte, není všem vedlejším aktivitám konec.

Fabian Mario Doehla pro Polygon tvrdí, že i hlavní cesta se větví a při opakovaném hraní je možné zažít obdobnou situaci s jinými důsledky.

„Neděláme tyto předvídatelné scénáře, kde ‘Máte shodit postavu z útesu. Poté, v určitě chvíli, se postava náhle vrátí a je na vás naštvaná.‘ Vždy bude na výběr více možností, ale neřekneme, co se bude dít dál.“ Pokud by i tohle někomu připadalo pořád málo, tak dvě z oznámených placených expanzí mají být na dalších 30 hodin.

Lektvary budou mít viditelné účinky na Geralta

Vývoj Zaklínače 3 pomalu spěje ke svému konci. I přesto CD Projekt Red stále očekávané fantasy RPG vylepšuje. Jednou z novinek je skutečnost, že lektvary budou mít viditelné účinky na Geralta. Ve hře budete moci využít různé speciální lektvary vylepšující schopnosti v boji. Lektvary jsou ale velmi toxické, což je smrtelné pro lidi, ale ne pro Zaklínače. Ten se bude pouze potýkat se změnou vzhledu.

„Tvář Geralta se bude měnit v závislosti na množství toxické látky v těle. Čím více bude mít toxické látky v těle, tím se jeho tvář stane bledější a jeho žíly budou více vidět,“ řekl Mateusz Tomaszkiewicz pro Game Informer.

Na obrázku níže si můžete všimnout, že Geralt bude mít i tmavé kruhy pod očima.

Předobjednejte si Zaklínač 3 v našem obchodě GameExpres.cz na PC za 1099 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Všechny verze obsahují české titulky a navíc dostanete postupně 16 DLC zdarma. Slovenští hráči předobjednají na GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama