Dvouminutové video za Ciri ze Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Dvouminutové video za Ciri ze Zaklínače 3

Dvouminutové video za Ciri ze Zaklínače 3

Michal Burian

Michal Burian

81

Kromě Geralta budeme hrát v Zaklínači 3 i za Ciri. Bude druhou hratelnou postavou a od hlavního hrdiny se bude lišit.

Reklama

CD Projekt Red nám koncem loňského roku poskytl první obrázky s Ciri, kde potvrdil, že právě tato dívka se šedivými vlasy bude druhou hratelnou postavou v Zaklínači 3. Ciri nebude hratelná stejným způsobem jako hlavní hrdina Geralt, uvidíme totiž pouze část příběhu z jejího pohledu - s odlišnými úkoly. Samotná hra je zaměřena hlavně na Geralta.

IGN mělo možnost zahrát si několik prvních misí. Redaktor amerického serveru tvrdí, že jde o lineární akci s osvěžujícím a jiným tempem v otevřeném světě.

„Ciri má v podstatě úplně jiný charakter než Geralt. Má k dispozici velmi silnou magickou sílu, kterou může použít, když potřebuje. Ciri může cestovat mezi světy a hráči odhalí její další skryté síly,“ říká vedoucí designér questů Mateusz Tomaszkiewicz pro IGN.

Tomaszkiewicz pokračoval ve vyprávění a prozradil, že nechtěli druhého Geralta. Z toho důvodu má Ciri jiné schopnosti a svůj jedinečný bojový styl. Vývojáři si jsou navíc vědomi, že nejde o postavu, kterou má každý rád. Dokonce má překvapivé slabiny.

„Ciri je posledním potomkem z rodu vladařů malého království Cintra, země ležící na hranicích Severních království a Nilfgaardu. Dcera Pavetty z Cintry a Dunnyho z Maechtu, vnučka slavné Callanthé, „Lvice z Cintry“, dítě Starší krve – krve elfů - zděděné z matčiny strany po slavné elfské věštkyni Laře Dorren. S jejími rodiči se setkáváme v Otázce ceny, je spojena s Geraltem prostřednictvím Osudu (je Dítě překvapení)."

„Geralt je pro ni otcovskou figurou a zasvětí ji do tajů zaklínačských bojových umění, Geraltova přítelkyně Yennefer ji naučí základy magie, pro kterou má Ciri nesmírný talent (je velmi silným zřídlem, podobně jako Alvin v PC hře Zaklínač). Ciri vypadá na první pohled jako obyčejná dívka, od ostatních ji odlišují pouze šedivé vlasy a nepěkná jizva na tváři."

„Během Ságy o Zaklínači Ciri prochází proměnou z malého děvčete v dospívající dívku, mezi její základní povahové rysy zde patří domyšlivost, vytrvalost a odvaha. Její důležitost pro děj ságy postupně roste a časem se mluví spíše o Sáze o Zaklínači a Ciri," dočteme se na české sekce Wikia.

Nové obrázky

Předobjednejte si Zaklínač 3 v našem obchodě GameExpres.cz na PC za 1099 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Všechny verze obsahují české titulky a navíc dostanete postupně 16 DLC zdarma. Slovenští hráči předobjednají na GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama