E3 2011: NFS: The Run bez volného pohybu
Need for Speed Novinka E3 2011: NFS: The Run bez volného pohybu

E3 2011: NFS: The Run bez volného pohybu

Michal Burian

Michal Burian

18

Vývojář Justin Wiebe odpovídal na otázky zvědavých fanoušků a prozradil několik detailů ohledně nového Need for Speed – budeme závodit ve dne, proměnné počasí, jaké budou pohledy kamer apod.

Reklama

Když v pondělí společnost Electronic Arts prezentovala na E3 v Los Angeles závodní titul Need for Speed: The Run hodně fanoušků a i novinářů se začalo ptát, zda bude ve hře možnost se volně pohybovat a například vystoupit z auta a jít se projít po městě. Pokud jste si něco takového přáli, tak vás musíme zklamat. Justin Wiebe totiž na tuto otázku odpověděl jednoznačně ne, což znamená, že útěk před policisty po svých bude pravděpodobně pouze interaktivní animace - cca 10% z celkové hry budeme utíkat po svých.

Každé město vás ve hře překvapí, nejen, že vás potrápí policejní jednotky, ale také další zajímavosti, které nechtěl vývojář v tuto chvíli prozradit.

Kariéra je prý zdlouhavá a obsahuje odemykatelné výzvy, jež vám přinesou nové automobily nebo doplňky. Na začátku příběhu si zvolíte vozidlo, s nímž začnete závod. V průběhu hry budete moci auto vyměnit, v některých částech si ovšem budete muset ponechat zvolené auto. Série NFS se vyznačuje rozsáhlým seznamem vozidel, nejinak tomu bude i v The Run, dočkat bychom se měli robustné nabídky.

Mapa má přes 300 km, je vytvořena tak, aby působila velmi rozsáhle. Závodit nebudeme pouze v noci, ale také za denního světla. Překvapit může proměnné počasí, provoz na komunikaci, policejní jednotky (nechybí tajní agenti nebo vrtulníky se zbraněmi) a model poškození, jenž se bude vztahovat převážně na automobily a okolí, krom budov atd.

- Kamery při jízdě; Hood, nárazník a 3. osoba

- Pracuje se na předobjednávkových předmětech

- EA Black Box se inspirovali filmy jako je Cannonballrun a samotným herním enginem (Frostbite 2 engine).

- Hra je ve vývoji 3 roky, další týmy pracují na Wii a 3DS verzích.

- NFS: The Run nemá nic společného s příběhem Underground / MW.

- Od začátku kariéry se setkáme s 20 až 30 závodníky, občas i z minulých událostí.

Need for Speed: The Run vychází v Evropě 18. listopadu tohoto roku pro PC, PS3, X360, 3DS a Wii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama