E3 2011: Respawn pracuje na sci-fi FPS
Medal of Honor Novinka E3 2011: Respawn pracuje na sci-fi FPS

E3 2011: Respawn pracuje na sci-fi FPS

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

EA nadhodilo náznak na vývoj zbrusu nové sci-fi FPS od členů původního Infinity Ward.

Reklama

Přibližně před rokem se analytik Michael Pachter nechal slyšet, že novému titulu studia Respawn Entertainment věří. Věří, že studio založené Jasonem Westem a Vincem Zampellou pracuje na „zabijákovi Halo“, nové sci-fi FPS pod záštitou EA.

Nyní, téměř rok po jeho předpovědi, společnost EA tuto spekulaci potvrzuje. V rozhovoru pro CVG se Frank Gibeau, prezident EA Games, lehce rozpovídal a ohlásil, že studio Respawn opravdu pracuje na nové sci-fi FPS akci. Akci, která dle jeho slov bude moci soupeřit se špičkou žánru, kterou je Halo či Gears of War.

Gibeau mluvil o vývojových cyklech sérií Medal of Honor a Battlefield, které by měly být dvouroční (což by znamenalo, že další Medal of Honor vyjde příští rok). Poté převedl hovor na studio Respawn a jeho titul, který by měl do tohoto cyklu zapadnout.

„Tituly jako ten od Respawnu doplníme do optimistických míst, které mají možnost protlačit tituly do popředí, ať už z kalendářního nebo žánrového hlediska,“ řekl Gibeau. „To jsou většinou sci-fi střílečky, zatímco Medal of Honor a Battlefield jsou spíše moderní vojenské střílečky.“

„To nám dovoluje vybírat nejlepší sci-fi střílečky, které mohou soutěžit se špičkou žánru, a dávat je do míst v kalendáři, kde budou prospívat společnosti a strategicky se posouvat dále,“ dodal Gibeau.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama