E3: NFS: Hot Pursuit představeno
Novinka E3: NFS: Hot Pursuit představeno

E3: NFS: Hot Pursuit představeno

Michal Burian

Michal Burian

Tisková konference společnosti Electronic Arts na E3 2010 začala velmi zajímavých trailerem z chystaného závodního titulu Need for Speed. Ten ponese název Hot Pursuit a bude jakýmsi remakem oblíbeného dílu z roku 1998.

Reklama

Na NFS: Hot Pursuit pracuje studio Criterion Games, které stojí například za Burnout Paradise, a slibuje licencované automobily, lesní cesty, honičky s policejními jednotkami, model poškození a mj. také systém Autolog. Což je systém, který sleduje, co ve hře děláte a co dělají vaši přátele a pak to přenáší na herní obrazovku (něco jako Twitter).

Nové Need for Speed staví hodně na online závodění, a tak není divu, že v singleplayerové části budeme moci potkat své online přátele a kdykoliv s nimi závodit nebo se vžít do role policejních jednotek a snažit se protivníka zastavit. Policie bude vybavena nejrůznějšími možnostmi, jak zastavit zločince. V traileru jsou vidět zátarasy, ostnatý pás a mj. také podpora ze vzduchu za pomoci vrtulníků, ale ve hře toho bude pochopitelně mnohem víc.

Need for Speed: Hot Pursuit vyjde 16. listopadu letošního roku v Severní Americe a v Evropě bude k dostání od 18. listopadu, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Wii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama