E3 oficiálně zrušena
Novinka E3 oficiálně zrušena

E3 oficiálně zrušena

Martin Pritula

Martin Pritula

38
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Chystá se náhrada konferencí online verzí.

Reklama

Dnes jsme vás ohledně událostí okolo výstavy E3 jednou informovali. Spoustu zdrojů psalo o tom, že ESA jedná o zrušení veletrhu, ale i přes vysokou důvěryhodnost těchto zdrojů se jednalo o spekulace. Nyní se pořadatelé oficiálně k celé situaci vyjádřili a potvrdili zrušení veletrhu.

Překlad tiskové zprávy:

Po pečlivé konzultaci s našimi členy, která se týkala bezpečnosti a zdraví všech v tomto průmyslu - našich fanoušků, zaměstnanců, vystavovatelů a našich dlouhodobých partnerů - jsme učinili obtížné rozhodnutí o zrušení E3, která se měla konat 9-11 června v Los Angeles.

Vzhledem ke stále se zvyšujícím obavám ohledně viru COVID-19 cítíme, že je toto rozhodnutí tím nejlepším opatřením, které jsme mohli během této bezprecedentní globální situace učinit. Jsme velmi zklamaní, že nemůžeme tuto výstavu uspořádat pro naše fanoušky a podporovatele. Ale víme, že to bylo správné rozhodnutí vzhledem k tomu, jak se situace vyvíjí.

Náš tým osloví vystavovatele a partnery s informacemi o poskytnutí plné náhrady.

Zabýváme se také možností uspořádat online přehlídky, prostřednictvím kterých by mohli naši partneři oznámit své novinky a představení v červnu letošního roku. Aktualizace budou zveřejněny na našich webových stránkách.

Děkujeme všem, kteří s námi sdílí svůj názor na tuto situaci. Těšíme se, až vám představíme E3 2021 jako událost, která opět sjednotí fanoušky, média a průmysl v na jedné přehlídce, která oslaví svět videoher.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama