EA chce rozšířit EA Access na další platformy
Novinka EA chce rozšířit EA Access na další platformy

EA chce rozšířit EA Access na další platformy

Michal Burian

Michal Burian

16

Po Xboxu One a PC se možná na řadu dostane i PlayStation 4.

Reklama

Generální ředitel společnosti Electronic Arts při setkání s investory naznačil rozšíření placené služby EA Access na další platformy.

„Předplatné EA Access a Origins Access zajímá stále více hráčů. Naše základna předplatitelů stále roste a měli byste očekávat, že budeme pokračovat v tomto modelu i na dalších platformách, které budou následovat,“ řekl Andrew Wilson.

S tím souhlasil i finanční ředitel Blake Jorgensen, který prohlásil, že budou přidávat do EA Access a Origin Access nový obsah a s největší pravděpodobností uvidíme službu i na jiných platformách.

Znamená to, že se Electronic Arts konečně dohodli se Sony, která EA Access na PlayStationu 4 zprvu nechtěla? Komunitě nezbývá než doufat, že tomu tak skutečně je. Pravdu se dozvíme snad brzy.

EA Access (Xbox One) a Origin Access (PC) je služba, s kterou za předplatné dostanete přístup do rozsáhlé knihovny her, které můžete bez dalších investic hrát po neomezenou dobu. Zároveň si před vydáním po omezený čas vyzkoušíte připravované tituly od Electronic Arts. Od dnešního dne je to Need for Speed: Payback.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama