EA chystá lov ve Wildlife: Forest Survival
Novinka EA chystá lov ve Wildlife: Forest Survival

EA chystá lov ve Wildlife: Forest Survival

Michal Burian

Michal Burian

2

Co byste řekli tomu, že se zhostíte role jednoho ze čtyř různých divokých zvířat a budete bojovat o přežití v nebezpečných a tvrdých podmínkách? Zamlouvá se vám to? Pak čtěte dál, EA chystá novou IP.

Reklama

Wildlife: Forest Survival je originální arkádová multiplayerová akce pro PlayStation 3 a Xbox 360, v níž se zhostíte role jednoho ze čtyř divokých zvířat a vydáte se na nebezpečnou cestu, která vás zavede do nepřátelského a nepředvídatelného prostředí, v němž se budete snažit přežít.

"Wildlife: Forest Survival dává hráči jedinečnou perspektivu vidět svět očima zvířete ve volné přírodě," řekl Jon Dean, výkonný producent studia EA Salt Lake, a pokračoval: "Hra mapuje přežití nejschopnějších zvířat v celé své kráse, hráč prožije vzrušení z lovu, pronásledování a zabíjení. Zároveň se bude učit o přírodních zákonech a zažije divoké zvířecí bitvy."

Tisková zpráva zmiňuje jednu kapitolu. Tou je zrádný les, kde si hráč vybere jedno ze čtyř zvířat, aby v nebezpečném prostředí přežil, bude muset nejprve zvíře poznat a dávat pozor, silnějšímu predátoru jen tak neuteče.

Ve Wildlife: Forest Survival na hráče čekají také intenzivní multiplayerové bitvy v arénách, kde se bude moc o život utkat až 12 hráčů. Velkou část příprav se doporučuje věnovat výběru samotného zvířete, protože každé má své silné a slabé stránky. Například králík spoléhá na svou rychlost a smysl, který mu vždy včas odhalí, že se blíží nebezpečí. Liška je pro změnu mazaná, jestřáb se zase vznáší nad lesy a čeká na ideální příležitost u útoku, zatímco krokodýl dominuje ve vodě a jeho čelisti jsou velmi nebezpečné, pomalejší a zranitelný je zase na souši.

Výběr bude opravdu jen na vás. Wildlife: Forest Survival se objeví na PlayStation Network a Xbox Live Arcade na jaře 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama